Antalya’nın Finike ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, orta refüj üzerindeki palmiye ağacına çarparak durabildi. Kazada, 1 kişi hayatını kaybederken, 1’i ağır 2 kişi yaralandı.
Kaza, saat 20.20 sıralarında Finike ilçesi Hasyurt Mahallesi’nde Yarbaşı Mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Ünal Can Engin yönetiminde bulunan 07 V 4637 plakalı otomobil seyir halinde sürücüsünün kontrolünden çıkarak orta refüjde bulunan ağaca çarparak durabildi. İhbarın ardından bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza neticesinde sürücü Ünal Can Engin ile araçta bulunan Sinan Çetin (18) ve Yusuf Yahya Açıkalın (18) ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Kumluca Devlet Hastanesi'ne sevk edilen sürücü Ünal Can Engin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Finike Devlet Hastanesi'nde müşahede altına alınan Yusuf Yahya Açıkalın’ın ise hayati tehlikesi devam ettiğinden Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edileceği öğrenildi.




Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)