Antalya'nın Elmalı ilçesinde 2 otomobilin çarpıştığı kazada, 1 kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı.
Antalya'da kaza, dün öğle saatlerinde Finike - Elmalı karayolu Avlan Gölü yakınlarında meydana geldi. Ramazan Bayramı'nı Finike'de geçiren Erkan Kıvılcım ve ailesi 06 AF 0101 otomobille memleketleri Denizli'ye doğru yola çıktı. Kıvılcım'ın idaresindeki otomobil yolun tek şeride düştüğü noktada karşı yönden gelen ve sürücüsü öğrenilemeyen 07 AGD 032 plakalı otomobil ile çarpıştı. İki otomobil şarampole savrulurken, kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler otomobilin ön sağ kutluğunda sıkışan 3 çocuk annesi Nefike Kıvılcım’ı(46) çıkardı. Kazada aynı otomobilde bulunan sürücü Erkan Kıvılcım ve Şafika Kıvılcım ile diğer otomobildeki Nadir Çakır ile Salih Açar yaralandı. Ağır yaralı olarak Finike Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Nefike Kıvılcım, yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından, yakınları tarafından alınan 3 çocuk annesi Nefike Kıvılcım'ın cenazesi Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Bereketli Köyü mezarlığında toprağa verildi.



Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)