Antalya'da çıkan yangında evi küle dönen ve sinir krizi geçiren kadın komşuları tarafından ambulansa taşındı.
Yangın, dün saat 17.15 sıralarında Kepez ilçesi Fatih Mahallesi 2461 Sokak üzerindeki bir gecekonduda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet Karcı'ya ait müstakil evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Evden çıkan dumanları fark eden komşuların ihbarı üzerine adrese çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Alevler kısa sürede tüm evi sardı. Bu esnada yakın bir noktada sulama yapan ve dumanları gören Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir su tankerinin görevlileri yangına ilk müdahaleyi yaptı.
Verilen adrese kısa sürede gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın nedeniyle sinir krizi geçiren ev sahibi Remziye Karcı, olay yerine gelen ambulansa komşuları tarafından taşındı. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Karcı tedbir amacıyla hastaneye kaldırıldı. Yangını haber alarak eve gelen Karcı çiftinin oğlu ise gözyaşlarına hakim olamadı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1.5 saatlik çalışmasının ardından yangın tamamen söndürülürken ev kullanılamaz hale geldi.
Dumanları fark edince yangına müdahale etmek için olay yerine giden Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait tankerde görevli İlkay Kavuk, "Göçerler Mahallesi Zeytindalı Caddesinde sulama yaparken dumanları gördüm. Görevimi bırakıp buraya geldim. Yangına müdahale ettik. İtfaiyeci arkadaşlarda gelince hep birlikte yangını söndürdük" dedi.




Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)