Antalya

Antalya'da Genç tasarımcılar, tasarımlarını sergiledi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Amsterdam merkezli moda şirketi işbirliğiyle “Yeni Jenerasyon Moda Haftası-Fashion Week NewGen” etkinliğine ev sahipliği yaptı. İşte detaylar...

Antalya'da Genç tasarımcılar, tasarımlarını sergiledi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Amsterdam merkezli moda şirketi işbirliğiyle “Yeni Jenerasyon Moda Haftası-Fashion Week NewGen” etkinliğine ev sahipliği yaptı. Genç tasarımcılar, düzenlenen defilede tasarımlarını sergileme imkanı buldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Jenerasyon Moda Haftası-Fashion Week NewGen” etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Işıklar’da bulunan Açık Basketbol Sahası’nda gerçekleşen etkinlikte Akdeniz Üniversitesi’nde Moda Tasarımı Bölümü’nde öğrenim gören 11 öğrenci, tasarımlarını sergileme imkanı buldu.

"Genç tasarımcılarımızı bekliyoruz"

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Türker Ahmet Özay Genç, genç tasarımcıları ve girişimcileri desteklediğini ifade ederek, “Akdeniz Üniversitesi’nden Moda Tasarım Bölümü son sınıf öğrencilerinin koleksiyonlarını bu defile sayesinde izledik, çok güzel bir defileydi. Onlara tasarımlarını sergileme fırsatını da sunmuş olduk” dedi.

Akdeniz Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü son sınıf öğrencisi Meryem Mecidoğlu, emeklerini sergileme imkanı bulduğunu söyledi. Mecidoğlu, “Öncelikle programda emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Sektöre çıkacağız ve bu alanda belli başlı çalışmalara ufakta olsa imza atmamız gerektiğini düşünüyoruz. Her şeyden önce emeklerimizi sergileme imkanı bulduk. Bu çok değerli bir şey, çok güzel bir gündü. Muhittin başkanımıza çok teşekkür ediyorum bize her zaman destek oldukları için. Umarım daha fazla ve daha güzel etkinlikler düzenlenir” ifadelerini kullandı.

Antalya'da Genç tasarımcılar, tasarımlarını sergilediAntalya'da Genç tasarımcılar, tasarımlarını sergilediAntalya'da Genç tasarımcılar, tasarımlarını sergilediAntalya'da Genç tasarımcılar, tasarımlarını sergilediAntalya'da Genç tasarımcılar, tasarımlarını sergilediAntalya'da Genç tasarımcılar, tasarımlarını sergilediAntalya'da Genç tasarımcılar, tasarımlarını sergilediAntalya'da Genç tasarımcılar, tasarımlarını sergilediAntalya'da Genç tasarımcılar, tasarımlarını sergilediAntalya'da Genç tasarımcılar, tasarımlarını sergilediAntalya'da Genç tasarımcılar, tasarımlarını sergiledi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bu moda diğerlerinden çok farklı
Yaşam

Bu moda diğerlerinden çok farklı

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencileri, atık denim parçalarına yeniden hayat vererek birbirinden şık ve çevre dostu tasarımlar hazırladı. Markaların defolu ve stok fazlası denim ürünlerini değerlendiren genç modacılar, hazırladıkları özel koleksiyonlarla büyük beğeni topladı.

Bandırma Sahillerinde Renkli Görüntüler: Moda İkonu Oscar! - Haberler
Yaşam

Bandırma Sahillerinde Renkli Görüntüler: Moda İkonu Oscar! - Haberler

Balıkesir'in Bandırma ilçesi, havaların ısınmasıyla birlikte sahillerde renkli görüntülere sahne oldu. Özellikle sahil bandında yürüyüş yapmak için dışarı çıkan vatandaşlar, gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Sosyal Medyada Dil Çıkarma Modası: Sosyal Medyanın yeri trendi Tepkiler Çekiyor!
Yaşam

Sosyal Medyada Dil Çıkarma Modası: Sosyal Medyanın yeri trendi Tepkiler Çekiyor!

Sosyal medyada son zamanlarda yayılan dil çıkarma modası, toplumda farklı tepkilere yol açıyor. Bazıları bu modayı itici ve ahlaka aykırı bulurken, bazıları ise masum bir eğlence olarak görüyor. Uzmanlar ise modanın arkasındaki nedenleri ve olası etkilerini sorguluyor.

Antalya Halil Modaya Kalite Belgesi verildi
İş Dünyası

Antalya Halil Modaya Kalite Belgesi verildi

Antalya Muratpaşa ilçesi Işıklar caddesinde bulunan Halil modaya kalite belgesi verildi. Halil İbrahim Kılınç Kimdir

Halil Moda Sahibi İbrahim Halil Kılıç Kimdir
Yaşam

Halil Moda Sahibi İbrahim Halil Kılıç Kimdir

Meslek hayatına 10 yaşında çırak olarak Gaziantep’te başlayan, kısa süre içinde yeteneği ve modaya farklı bakış açısıyla ustalarının gözdesi olan Halil Bey

Çorum Belediyesinden, moda tasarımda ihtisas eğitimi hizmeti başladı
Bölgesel

Çorum Belediyesinden, moda tasarımda ihtisas eğitimi hizmeti başladı

Çorum Belediyesi’nin açtığı Moda Tasarım ve El Sanatları İhtisas Atölyelerinde kadınlar meslek sahibi oluyor. Moda tasarım alanında yeteneklerini geliştiren kadınlar, usta öğreticilik belgesi alarak kendi işletmelerini kurma fırsatı bulacaklar.