Antalya / Muratpaşa

Antalya'da hırsızlık askıda duran şortları pazar arabasına doldurdu

Antalya’da bir butik mağazasına gelen 2 kadından birisi perdeleme yaparken, diğeri 2 bin TL değerindeki şortları pazar çantasına doldurarak çaldı.

Antalya'da hırsızlık askıda duran şortları pazar arabasına doldurdu

Antalya’da bir butik mağazasına gelen 2 kadından birisi perdeleme yaparken, diğeri 2 bin TL değerindeki şortları pazar çantasına doldurarak çaldı. Kadın işletmeciyi isyan ettiren hırsızlık anları saniye saniye kameralara yansıdı.
Olay, Muratpaşa ilçesi Üçgen Mahallesi Şarampol Caddesi’nde meydana geldi. Cadde üzerindeki bir butik mağazasına gelen 2 kadın, önce askıda bulunan ürünleri incelemeye başladı. Bu sırada işyeri sahibinin caddenin karşı tarafında bulunan diğer dükkanına gitmesini fırsat bilen kadınlar harekete geçti. Kadınlardan biri gözetleme ve perdeleme yaparken, diğer kadın eline aldığı 6 kot şortu pazar çantasına doldurdu. Yaklaşık 1 dakika içerisinde 2 bin TL değerinde 6 kotu çalan kadınlar, hiçbir şey olmamış gibi hızlı adımlarla olay yerinden uzaklaştı. Bir süre sonra dükkanına geri gelen Hatice Düşüngülü, 6 kot şortunun yerinde olmadığını gördü. Hırsızlık anları ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Hırsızların yakalanması için şikayette bulunan Düşüngülü, “Burada bir kaçtır bu tür olaylar oluyor. Benim misafirim vardı, karşıya geçtim geri döndüm. Baktım 2 tane bayan askıdan şortlarımı toplamışlar. Pazar çantasına doldurup götürüyorlar. Kadınlardan bir tanesi de gözetliyor. Daha öncesinde de diğer arkadaşlarımızda da bu tür durumlar oldu” dedi.

“Arkamızı dönmeye gelmiyor”

Hırsızlık olaylarının arttığına dikkat çeken Düşüngülü, “Yapan kişiler de ihtiyaç sahibi olmadığı görülüyor. Gereğini yapsınlar, bunlar bize zarar veriyor. Benim 2 bin TL zararım var. Ben günde o kadar kazanamıyorum. Zaten esnaf zor durumda. Şarampol Caddesi’nde gözümüzün önünde bu olaylar yaşanıyor. Müşteri gibi durup çantasına doldurup gidiyor. Arkamızı dönmeye gelmiyor. Kamera görüntülerinde de net olarak görünüyor” diye konuştu.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.