Antalya / Manavgat

Antalya'da hortum etkili oldu; Muz serası savaş alanına döndü

Antalya’nın Manavgat ilçesinde hortum çıktı. Etkili olan hortum sonrasında 11 dönüm kapalı alan üzerindeki muz serasını vurdu.

Antalya'da hortum etkili oldu; Muz serası savaş alanına döndü

Antalya’nın Manavgat ilçesinde çıkan hortum, 11 dönüm kapalı alan üzerindeki muz serasını vurdu. Gece yağmurla birlikte çıkan hortum, seranın 5 dönümlük bölümünün çatı ve demirleriyle içerisindeki ürünlere zarar verdi.
Manavgat’ta dün gece yağmurla birlikte etkili olan hortum, Yavrudoğan Mahallesinde Ahmet Tekelioğlu’na ait muz serasına zarar verdi. Hortum, 11 dönüm kapalı alan üzerinde bulunan muz serasının 5 dönümünün çatısının demir profil ve naylonunu yerle bir ederken çok sayıda ağacın yıkılmasına, üzerindeki ürünün telef olmasına neden oldu.

“Sabah olup hava aydınlandığında işin vahameti ortaya çıktı”

Ahmet Tekelioğlu, gece bir komşusunun kendisini aradığını, seranın rüzgardan zarar gördüğünü söylediğini belirterek, “Hemen seranın başına geldim. Ama şiddetli yağmur ve karanlıktan dolayı bir şey yapamadık. Sabah olup hava aydınlandığında işin vahameti ortaya çıktı. Gördüğünüz gibi seramızın yarısına yakınını yerle bir etmiş durumda. Demir ve naylonun yanı sıra üründe de zarar büyük. TARSİM görevlileri gelip gerekli incelemelerini yaptılar. Havanın açmasının ardından hemen tadilata girişeceğiz” dedi.

Antalya'da hortum etkili oldu; Muz serası savaş alanına döndüAntalya'da hortum etkili oldu; Muz serası savaş alanına döndüAntalya'da hortum etkili oldu; Muz serası savaş alanına döndüAntalya'da hortum etkili oldu; Muz serası savaş alanına döndüAntalya'da hortum etkili oldu; Muz serası savaş alanına döndüAntalya'da hortum etkili oldu; Muz serası savaş alanına döndüAntalya'da hortum etkili oldu; Muz serası savaş alanına döndüAntalya'da hortum etkili oldu; Muz serası savaş alanına döndüAntalya'da hortum etkili oldu; Muz serası savaş alanına döndüAntalya'da hortum etkili oldu; Muz serası savaş alanına döndüAntalya'da hortum etkili oldu; Muz serası savaş alanına döndü

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya'da hortumu gören tatilciler şoka uğradı
Bölgesel

Antalya'da hortumu gören tatilciler şoka uğradı

Antalya’nın Serik ilçesinde şiddetli rüzgarın oluşturduğu küçük çaplı hortum, tatilcilere zor anlar yaşattı. İşte detaylar...

Hortum ve dolu sonrası üreticiye destek
Bölgesel

Hortum ve dolu sonrası üreticiye destek

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli ilçesi Kayabaş Mahallesi’nde hortum ve dolu nedeniyle seraları zarar gören üreticilere sera naylonu yardımında bulundu.

Antalya'da hortum İşte görüntüler
Bölgesel

Antalya'da hortum İşte görüntüler

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, denizde çıkan hortum, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Antalya'da denizde hortum çıktı
Bölgesel

Antalya'da denizde hortum çıktı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde çıkan hortum vatandaşlar tarafından görüntülendi. Deniz üzerinde hareket eden hortum, bir süre sonra gözlerden kayboldu.

Antalya'da taziye çadırı rüzgara dayanamadı
Bölgesel

Antalya'da taziye çadırı rüzgara dayanamadı

Antalya’da boş alana kurulan taziye çadırı, şiddetli rüzgârın da etkisiyle savruldu. Uçan çadır apartmana dayanarak durabildi. İşte detaylar..

Antalya'da hayat felç; Tarlalar ve yollar göle döndü
Bölgesel

Antalya'da hayat felç; Tarlalar ve yollar göle döndü

Turuncu kodla uyarılan Antalya'da şiddetli yağmurla ırmaklar taştı. Restoranları su basarken, tarlalar ve yollar da göle döndü.