Antalya’da yapılan operasyonlarda, Serik’te 2 bin 348 bandrolsüz içki, Alanya’da ise 969 sigara ve 9 cep telefonu ele geçirildi. Serik’te 1, Alanya’da ise 2 kişiye adli işlem yapıldı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonlarında, Serik ilçesinde bir otelde 4 cl şişelerde toplam 2 bin 348 adet bandrolsüz içki ele geçirildi. Alanya ilçesinde ise bir kargo şirketine ait kolilerde 969 adet gümrük kaçağı sigara ve 9 adet cep telefonu bulundu. Yapılan çalışmalar sonucunda, Serik’te otel yetkilisi olan yabancı uyruklu bir şahıs ve Alanya’da iki kişiye adli işlem yapıldı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)