Antalya / Manavgat

Antalya'da Kahreden Kaza Yerde Savrulan Yaralılara Çarptı 1 Ölü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde motosikletler çarpıştı, yoldan geçen motosiklet ehliyetli otomobil sürücüsü yere savrulan yaralılara çarptı. 1 kişi yaşamını yitirdi.

Antalya'da Kahreden Kaza Yerde Savrulan Yaralılara Çarptı 1 Ölü

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 2 motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazanın ardından, arkadan gelen otomobil motosiklete ve yaralılara çarptı. Kazada aynı motosiklette bulunan ve yaralanan 4 kişiden 1’i hastanede yaşamını yitirirken, kazaya karışan diğer motosikletin sürücüsü olay yerinden kaçtı. Kaza sonrası kaçan ve bir süre sonra gelip teslim olan sürücü gözaltına alınırken yapılan kontrolde alkollü olduğu tespit edildi.
Kaza, Alanya-Manavgat D-400 karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aşağıışıklar Mahallesi Ulualan mevki yan yolda sürücülüğünü Hüseyin Sır’ın yaptığı 07 FUF 85 plakalı motosiklet ile Ramazan Özer’in kullandığı 07 ADC 195 plakalı motosiklet çarpıştı.

Kazada, 07 FUF 85 plakalı motosikletin sürücüsü Hüseyin Sır ile aynı motosiklette yolcu olarak bulunan Gamze Kara (26), Hülya Ünder (6) ve Eyüp Sır (1) yaralandı. Kazanın ardından aynı istikamette seyir halindeki Aşkın Veysel A.’nın kullandığı 07 VE 873 Tofaş Şahin Marka otomobil, kaza yapan motosiklet ve yerde yatan yaralılara çarparak sürükledi.

İkinci kaza ile birlikte ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Hüseyin Sır ile motosiklette yolcu olarak bulunan Gamze Kara, Hülya Ünder ve Eyüp Sır 112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalelerinin ardından ambulanslarla Manavgat’ta bulunan hastanelere kaldırıldı. Gamze Kara (26) hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Hayati tehlikeleri bulunan diğer yaralılar da Manavgat’ta yapılan müdahalelerin ardından Antalya ve Alanya’da bulunan hastanelere sevk edildi.

Otomobili çekiciyle götürüyorlardı

Jandarma ekipleri, kazanın meydana geldiği yerde yaralılarla ilgilendiği sırada kazaya karışan otomobilin kazanın meydana geldiği yere 100 metre mesafede çekiciye yüklenip götürülmek üzere olduğunu fark ettiler. Otomobil olay yerinden götürülmeden jandarma ekipleri tarafından durdurulurken, çekiciyi kullanan şahıs ile jandarma arasında tartışma yaşandı.

Kaçan motosiklet sürücüsü evinde yakalandı

Diğer taraftan kazanın ardından olay yerini terk eden otomobil sürücüsü Aşkın Veysel A. bir süre sonra olay yerine geri gelerek teslim oldu. Yapılan kontrolde 0,58 promil alkollü olduğu belirlenen sürücüye olay yerini terk edip bir saat sonra döndüğü için 0,15 promil daha eklenerek 0,78 promil alkol üzerinden işlem yapıldı. Ayrıca motosiklet ehliyeti olduğu belirlenen otomobil sürücüsüne yetersiz ehliyetle araç kullanmaktan da işlem yapılıp ehliyetine 6 ay el konularak 1814 TL idari para cezası uygulandı. Olay yerinden yoldan geçen bir otomobile binerek ayrılan ve evinde yakalanan diğer motosiklet sürücüsü Ramazan Özer’in de ehliyetinin bulunmadığı ortaya çıktı. Ramazan Özer’e 3 bin 674 TL idari para cezası uygulanırken her iki sürücünün de işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Abisini arayıp kaza yaptıklarını söylemiş

Öte yandan, ölen kadının abisi, kardeşinin ilk motosiklet kazasının ardından telefonla kendilerini arayıp, motosiklet kazası yaptıklarını ve ayağının kırık olduğunu, yardıma ihtiyaçları olduğunu söylediğini belirtti. Olay yerine gittiklerinde ise facia gibi bir şeyle karşılaştıklarını söyledi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi
Foto Galeri

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.