Antalya'nın yüksek kesimlerinde etkili olan kar ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan sürücüler Büyükşehir Belesiyesi ekiplerince kurtarıldı.
Antalya'da hafta sonundan bu yana denize yakın yerlerde fırtına ve yağmur, yükseklerde ise kar ve tipi yaşamı olumsuz şekilde etkilemeye devam ediyor. Özellikle Toroslar'da etkili olan kar Taşatan Yolu Hacıbeleni ile Gündoğmuş ilçesi arasındaki bağlantı yolunun kapanmasına yol açtı.
Vatandaşlar güvenli alana götürüldü
Bölgeye intikal eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Alanya ekipleri iş makineleriyle kar küreme çalışması yaptı. Çalışma sırasında destek isteyen ve yolda kalan vatandaşlar da araçları ile birlikte güvenli alanlara götürüldü. Bölgede çalışmalar devam ediyor.
Kapanan yollar açılıyor
Öte yandan şiddetli yağış sonrası Dim Vadisi'nde bulunan Alacami Mahallesi grup yolunda da heyelan meydana geldi. Sarp kayalıklardan yola düşen kaya ve toprak ulaşımı aksattı Mahalle ile ulaşım kesilirken, büyükşehir ekipleri yolu açmak için bölgeye iş makinelerini sevk etti. Heyelan riski nedeniyle sürücülere dikkatli olunması yönünde uyarılar yapıldı.


Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)