Antalya'da seyir halindeki otomobil aynı istikamette giden kamyona arkadan çarptı. 2'si ağır 3 kişinin yaralandığı kazada araç sürücüsü 2.50 promil alkollü çıkarken, otomobilde bulunan alkol şişeleri dikkat çekti.
Kaza, Antalya'nın Manavgat ilçesi Alanya-Manavgat D-400 Karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Manavgat istikametine seyir halindeki Mustafa K.'ın kullandığı 07 AKN 897 plakalı Dacia Duster marka otomobil aynı istikamette gitmekte olan Hasan Y.'nin kullandığı 07 TR 022 plakalı kamyona arkadan çarptı. Otomobilin hurdaya döndüğü kazada, araç içerisinde sıkışan sürücü Mustafa K. ve yolcu olarak bulunan Furkan Ali T. bulundukları yerden Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimine bağlı kurtarma ekibi tarafından çıkarıldı.
2.50 promil alkollü çıktı
Kazada yaralanan sürücü Mustafa K. ve otomobilde yolcu olarak bulunan Furkan Ali T. ile kamyon sürücüsü Hasan Y., 112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Mustafa K. ve Furkan Ali T.'nin hayati tehlikesinin olduğu Hasan Y.'nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazada ağır yaralanan otomobil sürücüsünün hastanede yapılan kontrolünde 2.50 promil alkollü olduğu belirlenirken, araç içerisinde bulunan alkol kutuları dikkat çekti.




Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)