Antalya

Antalya'da kazaların adresi Zavadanak Bekir'i de isyan ettirdi

Antalya Manavgat'ta asfalt çalışması nedeniyle 4-5 kilometrelik bölümünde karayolları tarafından yapılan çalışma nedeniyle, çoğunluğu yaralamalı 5 ayrı trafik kazası yaşandı. Zavadanak Bekir, 'Turizm sezonu başlarken bu çalışma yapılır mı' sözleriyle isyan etti.

Antalya'da kazaların adresi Zavadanak Bekir'i de isyan ettirdi

Manavgat ilçesinde asfalt çalışması nedeniyle D-400 Karayolunun 4-5 kilometrelik bölümünde karayolları tarafından yapılan çalışma sebebiyle trafiğin tek şeritten sağlanmasının ardından, çoğunluğu yaralamalı 5 ayrı trafik kazası yaşandı. Ardı ardına yaşanan kazalar sürücülerin yanı sıra geçirdiği kaza sonrası ‘zavadanak’ sözleriyle Türkiye gündemine giren Bekir Varol’un çileden çıkmasına neden oldu. Varol, “Bu yol çalışması turizm sezonunda yapılmaması gerekiyor. Bu işe zavadanak bir önlem alınmalı” dedi.

Manavgat-Alanya D-400 Kara Yolunda Doğançam ve Kızılağaç Mahalleleri arasında kalan 4-5 kilometrelik bölüm, Karayolları’nın asfalt yenileme çalışması yapılacağı gerekçesiyle Alanya istikametine trafiğe kapatılırken, trafik tek şeritten verildi. Yolun kapatılmasının ardından 1 saat içerisinde üst üste 5 tane kaza meydana geldi. Sülek kavşağında meydana gelen ve 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 5 kişi yaralandı. Yaralamalı olan kazada araç sürücülerinin yanı sıra araçta yolcu olarak bulunan Beren Arya G. (2) ile Ecrin Nisa K. (11) ve Muazzez Demiryay (73) yaralandı. 112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Zavadanak Bekir: “Turizm sezonu başlarken bu çalışma yapılır mı”

Kazada eşi ve 2 çocuğu yaralanan baba, bu kazada sürücülerin suçunun olmadığını. Kazaya sebebiyetin yolun kapanması olduğunu ileri sürdü. Kazaların meydana geldiği yerde işyeri ve evi bulunan Zavadanak Dayı Bekir Varol, bu yolu kapatanlara akıl sır erdiremediğini belirterek “Bunlar okumuş bizden akıllıdır diye düşündüklerimizin bizim kadar akıllı olmadığı ortaya çıkıyor. Koca kışı kurutup turizm sezonunun başladığı şu günlerde asfalt çalışması için yolu kapatıyorlar. Bu nasıl iştir. Kardeşim burası D-400 Karayolu. Sezon yeni başlamasına rağmen araç kuyruğu 7-8 kilometreyi geçiyor. Yarın tur arabaları, transfer araçları bu araçlara eklenecek. 1 saatte 5 tane kaza meydana geldi. Bu işten bir an önce vazgeçilsin. Yoksa bu işin sonu kötü olur. Kapatılan yolda tur anlaşması yapan tesisler, sezonu dört gözle bekleyen işyerleri var. Onlara yazık değil mi? Zavadanak bu işe bir önlem alınmalı” dedi.

Antalya'da kazaların adresi Zavadanak Bekir'i de isyan ettirdiAntalya'da kazaların adresi Zavadanak Bekir'i de isyan ettirdiAntalya'da kazaların adresi Zavadanak Bekir'i de isyan ettirdiAntalya'da kazaların adresi Zavadanak Bekir'i de isyan ettirdiAntalya'da kazaların adresi Zavadanak Bekir'i de isyan ettirdiAntalya'da kazaların adresi Zavadanak Bekir'i de isyan ettirdiAntalya'da kazaların adresi Zavadanak Bekir'i de isyan ettirdi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    BEĞENMEDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Buharkent'te Çarpışma! 1 Yaralı
3. Sayfa

Buharkent'te Çarpışma! 1 Yaralı

Aydın’ın Buharkent ilçesinde su tankeri ile çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı.

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Öğretmenin Cenazesi Dualarla Toprağa Verildi
3. Sayfa

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Öğretmenin Cenazesi Dualarla Toprağa Verildi

Erzincan TOBB Binali Yıldırım Kız İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinden Dücane Muhammed Sadık, memleketi Elazığ’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

Sondakika tanker kazası Bucak Burdur yolu Trafiğe kapalı
Bölgesel

Sondakika tanker kazası Bucak Burdur yolu Trafiğe kapalı

Antalya Burdur Karayolu Ağlasun yol kavşağında kaza Yol trafiğe kapalı

Gürpınar'da Tır Devrildi! 1 Kişi Yaralandı
3. Sayfa

Gürpınar'da Tır Devrildi! 1 Kişi Yaralandı

Van'ın Gürpınar ilçesinde çay yüklü tırın devrilmesi sonucu 1 kişi ağır yaralandı.

Malatya'da Ortalık Savaş Alanına Döndü1
3. Sayfa

Malatya'da Ortalık Savaş Alanına Döndü1

Malatya’da, sürücünün kontrolünden çıkan kamyon park halindeki araçların arasına daldı. Ortalığın savaş alına döndüğü kazada 2 kişi yaralandı.

Altınova'da Çarpışma! 1 Yaralı
3. Sayfa

Altınova'da Çarpışma! 1 Yaralı

Yalova-İzmit kara yolu Altınova ilçesi mevkiinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.