Antalya / Manavgat

Antalya'da kazaya karışana da merak edene de ceza yağmuru

Antalya’nın Manavgat ilçesinde motosikletin önündeki motosiklete arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüleri yaralandı.

Antalya'da kazaya karışana da merak edene de ceza yağmuru

Antalya’nın Manavgat ilçesinde motosikletin önündeki motosiklete arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüleri yaralandı. Motosiklet sürücülerine sürücü belgeleri olmadığı, motosikletin muayenesinin geçmesi ve plaka takmaması nedeniyle 33 bin 183 TL para cezası uygulandı. Kazanın meydana geldiği yerden geçerken yavaşlayıp kazaya bakan plakasız otomobili fark eden polisler otomobil sürücüsüne de trafik ekipleri tarafından 6 bin 862 TL para cezası uygulandı.

Kaza; Salkımevler Mahallesi Ulukapı Caddesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Ulukapı Mahallesi istikametinden şehir merkezi istikametine seyir halindeki Suriye uyruklu Rashid Ahmad Alaskarı’nın kullandığı 07 MB 2044 plakalı motosiklet, aynı istikamette gitmekte olan Tuğba Polat’ın kullandığı 07 BFZ 581 plakalı motosikletin arkadan çarptı. Kazada motosiklet sürücüleri yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ceza yağdı

Kazanın ardından Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan kontrollerde sürücü belgesi olmadığı belirlenen motosiklet sürücülerinden Tuğba Polat ve motosiklet sahibine ayrı ayrı 8 bin 190 TL, motosikletin plakasının takılı olmaması nedeniyle 6 bin 862 TL, diğer motosiklet sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanmaktan 8 bin 190 TL, muayenesinin geçmiş olmasından 951 TL olmak üzere toplam 33 bin 183 TL para cezası uygulandı. Trafikten men edilen motosikletler yediemin otoparkına çekildi.

Diğer taraftan kaza ile ilgili işlem yapan trafik ekipleri Ulukapı istikametinden gelen ve plakası olmayan otomobili durdurdu. Otomobil sürücüsüne aracın ön plakasının olmaması nedeniyle 6 bin 862 TL para cezası uygulandı.

Antalya'da kazaya karışana da merak edene de ceza yağmuruAntalya'da kazaya karışana da merak edene de ceza yağmuruAntalya'da kazaya karışana da merak edene de ceza yağmuruAntalya'da kazaya karışana da merak edene de ceza yağmuruAntalya'da kazaya karışana da merak edene de ceza yağmuruAntalya'da kazaya karışana da merak edene de ceza yağmuruAntalya'da kazaya karışana da merak edene de ceza yağmuru

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya'da otomobiller ile motosiklet kaza yaptı
3. Sayfa

Antalya'da otomobiller ile motosiklet kaza yaptı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde iki otomobil ve bir motosikletin karıştığı zincirleme trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı.

Antalya Demre’de Motor Kazası  2 ölü
Bölgesel

Antalya Demre’de Motor Kazası 2 ölü

Demre ilçesi Beymelek Mahallesinde Çaybaşı sokakta Mevlüt Beşkeçeli-26 yönetimindeki 07 BGS 997 Plakalı Motorbisiklet’in Elektrik direğine çarpması sonucu Motor Sürücü Mevlüt Beşkeçeli kaza yerinde yanında yolcu konumunda bulunan İlyas Yalçın-34 Demre Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen 

Antalya’da zincirleme kaza 4 kişi yaralandı
3. Sayfa

Antalya’da zincirleme kaza 4 kişi yaralandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kaza sonucunda 4 kişi yaralandı.

Korkuteli Traktör  Altında Kaldı  Hayatını kaybetti
Bölgesel

Korkuteli Traktör Altında Kaldı Hayatını kaybetti

Antalya ili Korkuteli ilçesi Bayat mahallesinde tarlasını sürerken traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti.

Kaza sonrası ceza olarak aracını evine astı
Bölgesel

Kaza sonrası ceza olarak aracını evine astı

Antalya’nın Alanya ilçesinde yaşayan vatandaşın yaptığı trafik kazası sonrası ceza olarak yaşadığı evin duvarına astığı otomobil, yaklaşık 3 aydır aynı şekilde duruyor.

Antalya'da otomobil alev aldı sürücü hayatını kaybetti
3. Sayfa

Antalya'da otomobil alev aldı sürücü hayatını kaybetti

Antalya'nın Kumluca ilçesinde yaşanan trafik kazasında kaza sebebiyle alev alan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.