Antalya / Muratpaşa

Antalya'da mahalleliyi canından bezdirmişti, belediye ekipleri yıktı

Antalya’da yabancı uyruklu şahısların ve kağıt toplayıcıların mesken tuttuğu kaçak metruk gecekondu, mahalle sakinlerinin şikayetleri sonrası belediye ekiplerince yıkıldı. İşte detaylar...

Antalya'da mahalleliyi canından bezdirmişti, belediye ekipleri yıktı

Antalya’da yabancı uyruklu şahısların ve kağıt toplayıcıların mesken tuttuğu kaçak metruk gecekondu, mahalle sakinlerinin şikayetleri sonrası belediye ekiplerince yıkıldı. Gecekondunun içi ve dışarısının çöplük içerisinde olduğu gözlenirken, “İnanamazsınız, bu küçücük yerden sabah 6 gibi en az 60 kişi çıkıyor” diyen mahalle azası, yıkımın yapılmasından dolayı memnun olduklarını söyledi.

Muratpaşa ilçesi Kızıltoprak Mahallesi’nde Yediarıklar olarak bilinen bölgede, bir süredir kağıt toplayıcıları ve yabancı uyruklu şahısların metruk gecekonduda kalmaya başladı. Mahalle sakinleri, gecekonduyu çöp eve çeviren şahısları Kızıltoptak Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz’a bildirdi. Yılmaz’ın ilçe kaymakamı ile durumu görüşmesinin ardından kaçak olduğu belirlenen metruk gecekondunun yıkım kararı alındı. Gecekonduda kaçak elektrik ve su kullanıldığının tespit edilince de, gerekli kurumlarca elektrik ve su girişleri kapatıldı. Muratpaşa Belediyesi ekiplerince bugün saat 14.00 sıralarında gecekondunun yıkımı kontrollü bir şekilde gerçekleştirildi.

“Mahalleden şikayetler geliyordu”

Gecekondunun etrafını çöp toplama merkezi yapan şahısların, mahalle sakinlerini rahatsız ettiğini ifade eden Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz, “Mahalleden şikayetler geliyordu. Gece topladıkları, hırsızlık, uyuşturucu aklınıza ne gelirse her türlü pislik vardı. Ben bunların videolarını çektim, kendilerine de gitmeleri konusunda uyarılarda bulundum. Ardından kaymakamımızla bu durumu paylaştım. O da sağ olsun çok ilgilendi. Hemen ilgili kurumlarla yazışmalar yapıp derhal boşaltılmasını istedi. 3-4 benzer yerde de var” dedi.

Muhtar azası Tevfik Ay da, “İnanamazsınız, bu küçücük yerden sabah 6 gibi en az 60 kişi çıkıyor. Burada kadınlar köpeklerini gezdirirken onları görünce korkudan kaçıyorlar” ifadelerini kullandı.

Antalya'da mahalleliyi canından bezdirmişti, belediye ekipleri yıktıAntalya'da mahalleliyi canından bezdirmişti, belediye ekipleri yıktıAntalya'da mahalleliyi canından bezdirmişti, belediye ekipleri yıktıAntalya'da mahalleliyi canından bezdirmişti, belediye ekipleri yıktıAntalya'da mahalleliyi canından bezdirmişti, belediye ekipleri yıktıAntalya'da mahalleliyi canından bezdirmişti, belediye ekipleri yıktı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 78
    ALKIŞ
  • 17
    KIZDIM
  • 14
    BEĞENDİM
  • 8
    ÜZÜLDÜM
  • 5
    ŞAŞIRDIM
  • 5
    BEĞENMEDİM
  • 4
    SEVDİM
  • 2
    GÜLDÜM

Yorumlar (1)

Buna benzer yapılar kizilarikda da var.

10 ay önce / 29.05.2023

Bu tür yapılar Kizilarikda da cook

  |   Beğenmedim 0   |   Cevapla

İlgili Haberler

Muratpaşa Belediyesi, Selanik'te
Bölgesel

Muratpaşa Belediyesi, Selanik'te

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Avrupa Birliği Ufuk 2020 projesi ‘Food Trails-Gıda Yolları’ öğrenme programı kapsamında Belçika’dan Roeselare Belediyesi’yle Yunanistan’ın Selanik kentine teknik gezi gerçekleştirdi.

 ‘Yaşlı Haftası’nda Yaşlı korosundan müzik şöleni
Etkinlik

‘Yaşlı Haftası’nda Yaşlı korosundan müzik şöleni

Muratpaşa Belediyesi, ‘Yaşlı Haftası’nda Bayındır Park’ta yer alan Soğuksu Yaşlı Evi’nde koro grubu ve modern dans topluluğunu bir araya getirdi.

Uysal Güzeloba'da "Ekmek Büyüyecek" Sözü Verdi
İş Dünyası

Uysal Güzeloba'da "Ekmek Büyüyecek" Sözü Verdi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Güzeloba'da düzenlenen Komşu Buluşması'nda Muratpaşa'da geçmiş dönemdeki Millet İttifakı'nı da aşan bir ittifak olduğunu söyledi.

Ümit Uysal komşu buluşmalarına başlıyor
Yerel Yönetim

Ümit Uysal komşu buluşmalarına başlıyor

Muratpaşa Belediye Başkan Ümit Uysal, ‘Komşu Buluşmaları’na Güzeloba Mahallesi’yle başlıyor.

 Muratpaşa'da ASSİM teknolojiyle buluşturuyor
Yaşam

Muratpaşa'da ASSİM teknolojiyle buluşturuyor

Muratpaşa Belediyesi’nin Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi’nde (ASSİM) robotik kodlama ve grafik tasarım dersleri başlıyor.

Deniz Baykal Spor Kompleksi’nin yüzde 90'ı tamamlandı
Yerel Yönetim

Deniz Baykal Spor Kompleksi’nin yüzde 90'ı tamamlandı

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin 30 milyon liralık yatırımla projesine başladığı Deniz Baykal Spor Kompleksi’nin yüzde 90’ı tamamlandı.