Antalya / Manavgat

Antalya'da müşterinin dikkatini hırsızı yakalattı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kadın, eşi ve çocukları alışveriş yaparken alkollü içeceği cebine koyarken yakalandı.

Antalya'da müşterinin dikkatini hırsızı yakalattı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir markette eşi ve çocukları alışveriş yaptığı sırada dolaptan aldığı alkollü içeceği cebine koyan kadın, bir müşterinin marketçiyi uyarması ile yakalandı.
Manavgat’ta yanında eşi ve çocuklarıyla birlikte bir markete gelen kadın, eşi ve çocukları alışveriş yaptığı sırada dolaptan aldığı alkollü içeceği cebine koyduktan sonra tam marketten ayrılırken yakayı ele verdi. Eşi aldığı malzemelerin parasını ödeyip çıkacağı sırada markette bulunan ve kadının tüm hareketlerini dikkatle izleyen bir başka müşteri, market sahibini kadının cebine koyduğu alkollü içecek konusunda uyardı. Market sahibi kadının arkasından seslenirken, geri gelen kadının cebindeki alkollü içecek yanındaki çocuk tarafından çıkarılarak market sahibine teslim edildi.
Güvenlik kamerasına saniye saniyesine yansıyan görüntülerde, kadının birkaç kez alkol şişesini almak için teşebbüste bulunduğu, her defasında yanındaki eşi tarafından engellendiği görüldü.

Antalya'da müşterinin dikkatini hırsızı yakalattıAntalya'da müşterinin dikkatini hırsızı yakalattıAntalya'da müşterinin dikkatini hırsızı yakalattıAntalya'da müşterinin dikkatini hırsızı yakalattı

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bülent

16.03.2023 / 4 gün önce

Türkiye'de hırsızlık tahmin ettiğinizden çok çok daha yaygın.ben de marketçilik yaptım.hırsızlık olayı olunca değil deşifre etmek sanki unutmuş da ödememiş birisi gibi kişiye davranıp hatırlatma yapardık.eğer her suçlu için kolluk kuvvetleri çağrılsa hapse dürüstleri,suçsuzları koyarak suçluları da hapis dışında tutmak gerekirdi.300bin masum anca vardır Türkiye'de bence ????

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya'da Alman vatandaşı hırsızlığı hobi haline getirdi
3. Sayfa

Antalya'da Alman vatandaşı hırsızlığı hobi haline getirdi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde daha önce hırsızlık yapan Alman vatandaşı bu kez de içerisinde Golden Mix cinsi köpek bulunan otomobili çaldı. İşte detaylar...

Hırsızın tüm uğraşlarını whatsapp grubu bozu
3. Sayfa

Hırsızın tüm uğraşlarını whatsapp grubu bozu

Antalya'da apartmanda hırsızlık planlayan hırsızın 2 saatlik uğraşına whatsapp grubu engel oldu. Malzemeleri olay yerinde bırakıp kaçtı.

Antalya'da topal hırsız 1 gün arayla malzemeleri çaldı
3. Sayfa

Antalya'da topal hırsız 1 gün arayla malzemeleri çaldı

Antalya’da bir apartmana dadanan topal hırsız, tadilattaki daireden 1 gün arayla televizyon ve matkap çalıp kayıplara karıştı.

Antalya Aksu'da engelli bireyin motoru çalındı
3. Sayfa

Antalya Aksu'da engelli bireyin motoru çalındı

Antalya'nın Aksu ilçesinde engelli bir bireye ait olduğu öğrenilen motor gece saatlerinde çalındı.

Antalya'da elektrikli bisiklet hırsızlığı
3. Sayfa

Antalya'da elektrikli bisiklet hırsızlığı

Antalya’da şapkalı cerrahi maskeli hırsız, 20 bin lira değerindeki elektrikli bisikleti iş yeri önünden kendi malıymış gibi çaldı.

Çalarken döktüğü akaryakıt hırsızı ele verdi
3. Sayfa

Çalarken döktüğü akaryakıt hırsızı ele verdi

Antalya Serik'te bir apartmanda gelen koku üzerine otoparka inen apartman sakinleri, hırsızlık olayıyla karşılaştılar.