Antalya’nın Manavgat ilçesinde tali yol üzerinde yanan motosiklet, kullanılamaz hale geldi. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda sürücünün plakasını söktükten sonra motosikleti yakıp gittiği görüldü.
Olay, Manavgat-Antalya D-400 Karayolu üzerinde meydana geldi. Yan yolda bir motosikletin yandığı ihbarı jandarma ekiplerini harekete geçirdi. Olay yerine gelen ekipler, yol kenarında tamamen yanmış sadece iskeleti kalmış bir motosikletle karşılaştı.
Olay anı, yol kenarındaki işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, motosikletle gelen bir kişinin, motosikleti yol kenarına bırakıp gittiği, 1-2 dakika sonra geri dönerek plakasını söküp motosikleti yaktıktan sonra uzaklaştığı görüldü. Motosikletten alevlerin yükseldiğini gören işyeri çalışanları yangın tüpüyle müdahalede bulunsa da motosikletin tamamen yanmasını önleyemedi.
Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Kumköy Jandarma Karakoluna bağlı ekipler tarafından yapılan incelemeler soncunda motosikletin şase numarasından yapılan sorgulamada motosikletin Sebatin Pehlivan isimli şahsa ait olduğu plakasının da 05 AAG 103 olduğu belirlendi. Yanan motosiklet, yediemin otoparkına çekildi.
Antalya'da Ramazan ayı dolayısıyla oruç tutan erlerin alev ve dumanlarla mücadelesi ise takdir topladı. İşte detaylar...
Antalya’da 3 katlı apartmanın ikinci katında çıkan yangın mahalle sakinlerini korkuttu. Yangın esnasında sahibinin evde bıraktığı kedi ise itfaiye ekiplerince pencereden alınarak son anda kurtarıldı.
Antalya’nın Kepez İlçesinde müstakil evde çıkan yangında ikinci el eşyalar yandı. İşte detaylar...
Antalya'da sinir krizi geçiren adam, oturduğu daireyi ateşe verip kaçtı. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında evde hasar meydana geldi.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde otoparkta çıkan yangında işletmeye ait 1 pikap, personele ait 1 araç ve 1 motosiklet tamamen yandı.
Antalya’nın Manavgat ilçesinde bağ evi olarak kullanıldığı belirtilen konteyner, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.