Antalya’nın Manavgat ilçesinde karayoluna yakın kısımda çıkan kuru ot ve çalılık alan yangını itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Karayolunda yoğun dumana neden olan yangının sigara izmaritinden çıktığı değerlendiriliyor.
Alanya-Manavgat D-400 Karayolu kenarında, Karacalar Mahallesi sınırlarında kuru otlardan başlayarak çalılıklara sıçrayan yangın, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Jandarma Karakolu ekiplerini alarma geçirdi.
Olay yerine gelen ekipler, yangına müdahalede bulunarak kısa sürede söndürürken, yangının yoldan geçmekte olan bir araçtan söndürülmeden atılan sigara izmaritinden çıkmış olabileceği belirtilerek, vatandaşlardan gerek yaya gerekse araçta giderken sigara izmaritlerinin söndürmeden dışarı atmamaları istendi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)