Antalya

Antalya'da sola dönüş yasağına rağmen kaza 1 Yaralı

Antalya'da Sola Dönüş Yasağına Rağmen Kaza: 1 Yaralı

Antalya'da sola dönüş yasağına rağmen kaza 1 Yaralı

Antalya'da sola dönüşün yasak olduğu kavşak sisteminde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hafif yaralandı. Kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Kaza, dün öğlen saatlerinde Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Kırcami Mahallesi Avni Tolunay Caddesi ile Portakal Çiçeği Caddesi kesişiminde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet F.T. idaresindeki 63 AED 097 plakalı Toyota marka otomobil, sola dönülmez tabelası bulunan kavşak sisteminde dönmek istedi. Bu sırada karşı yönden gelen Abdullah Ö.'nün kullandığı 07 BRG 349 plakalı Audi marka lüks araç, Mehmet F. T.'nin kullandığı otomobil ile çarpıştı.

1 yaralı hastaneye kaldırıldı
Çarpışmanın etkisiyle savrulan 63 AED 097 plakalı araç, refüje ve tabelaya çarparak durabildi. Araçta bir kişinin sıkıştığı ihbarı ile olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Vatandaşların yardımıyla araçtan çıkartılan ismi öğrenilemeyen yolcu konumundaki şahıs ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hareket kabiliyetini kaybederek yol ortasında kalan araç nedeniyle trafikte uzun kuyruklar oluşurken, araçlar vatandaşlar tarafından iteklenerek yol kenarına alındı.

Uyarıya rağmen dönmek istedi
Öte yandan kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde her iki yöne aynı anda yeşil ışık yanan kavşak sisteminde sola dönüşün yasak olmasına rağmen aracın dönmek istemesi ve karşı yönden gelen lüks aracın çarptığı görüldü.
Kazayı gören ve çevredeki işletmelerden birisinde çalışan Burak Gökçe, “Araç karşı taraftan geliyordu. Sola dönülmez tabelası olduğu halde sola döndü. Karşı istikametten gelen araçta çarpınca kaza oldu. Ambulans, itfaiye ve polis geldi, müdahale ettiler. Özellikle yaz aylarında bu kavşakta çok fazla kaza oluyor” dedi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.