Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yunus Timleri tarafından yapılan uygulamalarda son bir haftada 69'u aranan şahıs yakalanırken, farklı suçlara karışan 22 şüpheli ve çok sayıda uyuşturucu madde ile silah ele geçirildi.
Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Amirliği'ne bağlı ekipler, kent genelinde suç ve suçlularla mücadele kapsamında yürüttükleri uygulama ve denetimlerde, son bir haftada çeşitli suçlardan aranan 69 şahsın yakalandı. Yine denetimlerde bıçaklı ve silahlı yaralama olaylarına karışan 3 şüpheli ile uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak veya ticaretini yapmak suçlarından 19 olmak üzere toplam 22 şüpheli gözaltına alındı. Denetim ve aramalar sırasında 7 adet ruhsatsız tabanca ve tüfek, çalıntı olduğu tespit edilen 6 araç (otomobil, motosiklet ve bisiklet), 512 gram esrar, 5 gram eroin, 34 bin 620 adet sentetik kannabinoid (A4 kâğıdı formatında) ve 123 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi.



Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)