Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, bir evin bahçesinde bulunan duvara çarptı. Kazada araç içinde bulunan 4 kişi yaralanırken, şahısların “sürücüyü hatırlamıyoruz” yalanı, polislerin yaptığı incelemeyle son buldu.
Kaza, gece saat 01.30 sıralarında İstiklal Mahallesi Zafer Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, şehir merkezinden Esentepe Mahallesi istikametine seyir halinde olan Arif Y. idaresindeki 07 AHT 599 plakalı TOFAŞ marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrularak yoldan çıktı. Bir evin bahçesinde bulunan duvara çarparak duran otomobilin sürücüsü Arif Y. ile otomobilde yolcu olarak bulunan Bahattin B., Hasan S. ve Erdal Ö. yaralandı. Kazayı fark eden çevre sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Alınan ihbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansa alınan yaralıların ilk müdahalesi olay yerinde yapıldı.
“Sürücüyü hatırlamıyoruz” dediler
4 kişinin yaralandığı araçta bulunan şahıslar, aracı kullanan kişiyi hatırlamadıklarını söyledi. Olay yerine gelen ve araç sahibi olduğu öğrenilen başka bir kişi ise aracı kendi kullandığını iddia etti. Polis ekipleri, araçta yaptıkları incelemede aracı kullanan şahsın 18 yaşındaki aday sürücü Arif Y. olduğunu belirledi. Yaralılardan ikisi, sağlık ekipleri tarafından ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesine kaldırılırken, 2 kişi de kendi imkanlarıyla hastaneye giderek tedavi altına alındı. Alkollü olduğu tespit edilen araç sürücüsünün ehliyeti iptal edilerek, cezai işlem uygulandı.
Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)