Antalya'da meydana gelen trafik kazasında araçta sıkışan bir kişi yaralandı. Yaşlı kadın itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkartılarak hastaneye kaldırıldı.
Kaza, saat 16.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Yenigün Mahallesi Kızılırmak Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet D. idaresindeki 07 FN 591 plakalı otomobil iddiaya göre önüne kıran ve plakası alınamayan araca çarpmamak için sola kırdı. O sırada orta şeritten gitmekte olan Hasan G.'nin kullandığı 07 BRU 899 plakalı Hyundai marka otomobil Ahmet D.'nin kullandığı araca yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobilde sıkışan yolcu konumunda bulunan Zehra D. araç içerisinde sıkıştı.
Kazayı görenlerin ihbarı ile olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bu sırada kazaya karışan Hyundai marka araçta bulunan bir kadın araçta sıkışan yaralının durumunu sık sık kontrol etti. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri araç içerisinde acı içinde kıvranan yaralı Zehra D.'yi özel ekipmanlar ile bulunduğu yerden çıkardı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Zehra D. tedbir amaçlı ambulansa yakındaki bir özel hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle yolda oluşan trafik sıkışıklığı vatandaşların yardımıyla arazların yol kenarına iteklenmesi ile normale döndü.
Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)