Antalya / Aksu

Antalya'da yangın; hayvanların barınakları ve yiyecekleri kül oldu

Antalya’nın Aksu ilçesindeki besihanede çıkan yangında hayvanların barınakları ve yiyecekleri kül oldu.

Antalya'da yangın; hayvanların barınakları ve yiyecekleri kül oldu

Antalya’nın Aksu ilçesindeki besihanede çıkan yangında hayvanların barınakları ve yiyecekleri kül oldu.
Antalya’nın Aksu ilçesi Kurşunlu Mahallesi’nde dün saat 15.00 civarında meydana gelen olayda, 220 baş küçükbaş ve 15 büyükbaş hayvanın bulunduğu besihanede bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangında besihane kullanılamaz hale gelirken, hayvanların yiyecekleri de kül oldu.
Yangının başladığı sırada ofiste olduklarını ve eşinin çığlığı üzerine besihaneye koştuklarını belirten işletme sahibi Süleyman Kaplan, "Eşimle besihanemizin yan tarafında bulunan ofisimizde çalışıyorduk. Bir vatandaş geldi yanımıza, onunla muhabbet ederken birden eşim çığlık attı 'Besihane yanıyor' diye. Hemen koştuk, sondajlarımızdan su çekerek müdahale etmeye çalıştık. Diğer taraftan da çocuklarımı aradım 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmeleri için. Onlar hemen aradılar. İtfaiye yangın yerine gelene kadar eşimle yangını bastırdık. Hayvanları acele dışarı çıkardım. Çünkü alev içeriyi basmıştı. Hayvanlar sağa sola kaçıştı. Onları daha sonra etraftan topladık. 70-80 bin liralık zararımız var. Hayvanların yemleri tamamen yandı" dedi.
Kaplan, "Besihanede 220 küçükbaş, 15 tane büyükbaş hayvanımız vardı. Hayvanların barınaklarının yüzde 80’i kullanılmaz halde. Dışarda kaldı şu an hayvanlarım. Aksu Belediyesi yetkilileri temizlik için buraya geldiler" şeklinde konuştu.

Antalya'da yangın; hayvanların barınakları ve yiyecekleri kül olduAntalya'da yangın; hayvanların barınakları ve yiyecekleri kül olduAntalya'da yangın; hayvanların barınakları ve yiyecekleri kül olduAntalya'da yangın; hayvanların barınakları ve yiyecekleri kül oldu

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Alanya'da Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde yangın paniği
Bölgesel

Alanya'da Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde yangın paniği

Antalya'nın Alanya ilçesinde hastanenin laboratuvar kısmında gaz sızıntısı sonrası makine alev aldı.

Manavgat'ta çalılık yangını büyümeden söndürüldü
3. Sayfa

Manavgat'ta çalılık yangını büyümeden söndürüldü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Sorgun Çamlığı'nda çıkan yangın, yoldan geçen vatandaşların ihbarı ve ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden söndürüldü.

Demirkapı Tüneli'nde alev alan otomobil kullanılamaz hale geldi
3. Sayfa

Demirkapı Tüneli'nde alev alan otomobil kullanılamaz hale geldi

Antalya-Konya Karayolu Demirkapı Tünel içerisinde seyir halindeki otomobil alev aldı.

Ünlülerin program yaptığı eski televizyon kanalı binasında yangın
3. Sayfa

Ünlülerin program yaptığı eski televizyon kanalı binasında yangın

Antalya'da daha önce özel bir televizyon kanalı ve kültür sineması olarak kullanılan ancak yıllardır atıl durumdaki 4 katlı binada yangın çıktı.

Apartman arkasındaki odunlukta çıkan yangın, mahalleliyi sokağa döktü
Bölgesel

Apartman arkasındaki odunlukta çıkan yangın, mahalleliyi sokağa döktü

Antalya'da bir apartmanın arkasında bulunan odunlukta çıkan yangın paniğe yol açtı.

Alanya'da 5 yıldızlı otelde yangın korkuttu
3. Sayfa

Alanya'da 5 yıldızlı otelde yangın korkuttu

Antalya'nın Alanya ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin makine dairesinde sabah saatlerinde çıkan yangın kısa süreli paniğe neden oldu.