Antalya / Manavgat

Antalya'da yaşanan olay pes dedirtti Sosyal medyadan tanıştığı hemcinsi hayatını zindana çevirdi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde takı ve aksesuar mağazası sahibi kadın, sosyal medya üzerinden ürün alan başka bir kadın müşterisinin tacizlerinden kurtulamayınca soluğu poliste aldı. İşte detaylar...

Antalya'da yaşanan olay pes dedirtti Sosyal medyadan tanıştığı hemcinsi hayatını zindana çevirdi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde takı ve aksesuar mağazası sahibi kadın, sosyal medya üzerinden ürün alan başka bir kadın müşterisinin tacizlerinden kurtulamayınca soluğu poliste aldı. Mağazada polisi karşısında gören saplantılı kadın, iş yerinin üst katında bulunan tuvalete kendisini kilitlerken, tuvaletten kadın polis çıkardı.

Antalya'da yaşanan olay pes dedirtti Sosyal medyadan tanıştığı hemcinsi hayatını zindana çevirdi

Antalya'da Olay, Fevzipaşa Caddesi üzerindeki takı mağazasında yaşandı. Alınan bilgiye göre; önceki gün Kumluca ilçesinden gelerek takı mağazasının önünde sabahtan akşama kadar oturan Burcu Özdemir, geceyi yine mağazanın önünde bankta geçirdi. Mağaza sahibi kadının iş yerine gelerek polisi araması ve polislerin gelmesiyle kadın, kaçarak uzaklaştı. Mağaza sahibi kadın, takıntılı aşığının yeniden gelmesi üzerine iş yerine davet ederek kendisiyle oturup konuşmayı denedi. Kadını ikna edemeyen mağaza sahibi, arkadaşı aracılığıyla polisi arayarak yardım istedi. Mağazaya polislerin geldiğini gören Burcu Özdemir, koşarak üst kata çıkıp kendisini tuvalete kilitledi. Tüm çabalara rağmen tuvaletten çıkmayan kadın, olay yerine gelen kadın polis tarafından tuvaletten çıkarıldıktan sonra hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

Antalya'da yaşanan olay pes dedirtti Sosyal medyadan tanıştığı hemcinsi hayatını zindana çevirdi

“Hayatı zindan etti”

Burcu Özdemir ile 6 ay önce sosyal medya üzerinden müşterisi olduğu için tanıştığını belirten mağaza sahibi Zeliha Çelik, “İlk başlarda sadece alışveriş için yazıyordu. Bir süre sonra benden hoşlandığını, beni sevdiğini söyleyince kendisine kötü davranmaya başladım. 4 ay önce başladı. Çarşamba günleri Kumluca’dan Manavgat’a gelip sabahtan akşama kadar iş yerimin önünde oturup, gidiyordu. Beni sevdiğini, aşık olduğunu söyleyince bir daha gelmemesi için defalarca tersledim. Ama ne yaparsam vazgeçiremedim. Son günlerde iyice azıttı. Önceki gün gelip iş yerimin önüne oturdu. Artık Manavgat’ta yaşayacağını, iş bulup çalışacağını, benim gönlüm oluncaya kadar bekleyeceğini söyledi. Kendisini yine tersledim ve burayı terk etmesini istedim. Bana kendisinin deli olduğunu, her şeyi yapabileceğini söyledi. Öğrendiğim kadarıyla geceyi yine iş yerinin önünde bankta geçirmiş. Sabah 07.00’de kalkıp beklemeye başlamış. Ben saat 13.00’te geldiğimde burada bekliyordu. Kendisiyle konuşmak için içeri çağırdım. Ne söylesem fayda etmedi. Polis çağırdım. Polisler gelince yukarı çıkıp tuvalete kendisini kilitledi. Tuvaletin kapısını açmıyor. Kadın polis gelecek, onu bekliyoruz” dedi.

Antalya'da yaşanan olay pes dedirtti Sosyal medyadan tanıştığı hemcinsi hayatını zindana çevirdiAntalya'da yaşanan olay pes dedirtti Sosyal medyadan tanıştığı hemcinsi hayatını zindana çevirdiAntalya'da yaşanan olay pes dedirtti Sosyal medyadan tanıştığı hemcinsi hayatını zindana çevirdi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kocaeli Körfez'de Mahalle bakkalı, kız çocuğuna tacizden tutuklandı
3. Sayfa

Kocaeli Körfez'de Mahalle bakkalı, kız çocuğuna tacizden tutuklandı

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bakkal işleten bir şahıs, kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

Bucak'ta Parklar Tehlike Saçıyor Küçük Çocuklara Taciz İddiaları Korkutuyor
3. Sayfa

Bucak'ta Parklar Tehlike Saçıyor Küçük Çocuklara Taciz İddiaları Korkutuyor

Bucak'ta ortaokul öğrencisi kız çocuklarına taciz edildiği iddialarına üzerine şahıslara soruşturma başlatıldı.

KARAMANLI’DAKİ ÜVEY KIZINA CİNSEL TACİZ DAVASINA DEVAM EDİLDİ
3. Sayfa

KARAMANLI’DAKİ ÜVEY KIZINA CİNSEL TACİZ DAVASINA DEVAM EDİLDİ

BURDUR’un Karamanlı İlçesinde üvey kızı F.Ö.’ye geçen yıl haziran ayında mısır tarlasında cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan H.B’nin yargılanmasına Burdur Ağır ceza Mahkemesi’nde devam edildi.

Tacizci Öğretim Görevlisi, MAKÜ’den Atıldı
3. Sayfa

Tacizci Öğretim Görevlisi, MAKÜ’den Atıldı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde (MAKÜ) kız öğrencilere cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen öğretim görevlisinin kamu görevinden çıkarılmasına karar verdi.

MAKÜ’DE TACİZ OLAYINDA FLAŞ GELİŞME!
3. Sayfa

MAKÜ’DE TACİZ OLAYINDA FLAŞ GELİŞME!

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Yüksek Disiplin Kurulu, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde (MAKÜ) bazı kız öğrencilere cinsel taciz girişiminde bulunduğu iddia edilen öğretim görevlisinden savunma istedi.

YÖK, üniversitede taciz iddiasını Disiplin Kurulunda görüşecek
3. Sayfa

YÖK, üniversitede taciz iddiasını Disiplin Kurulunda görüşecek

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde görevli bir kişinin kız öğrenciye cinsel tacizde bulunduğu iddialarıyla ilgili disiplin soruşturması dosyasını perşembe görüşecek.