Antalya

Antalya'da YKS Stresini Denizde Attılar

Antalya'da YKS'nin ilk oturumu sonrası sınavdan çıkan öğrenci ve aileler Konyaaltı sahiline akın etti. Stresi denize girerek attılar.

Antalya'da YKS Stresini Denizde Attılar

Antalya’da ÖSYM tarafından yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu tamamlandı. Hava sıcaklığını fırsat bilen üniversite adayları ve aileleri, Konyaaltı sahiline gelerek sınavda yaşadıkları stresi denize girerek attı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) Antalya’da tamamlandı. Turizm kenti Antalya’da hava sıcaklığının zaman zaman 26 dereceye kadar çıkmasını fırsat bilen veliler ve öğrenciler, sınav saati tamamlanır tamamlanmaz dünyaca ünlü Konyaaltı sahiline akın etti. Öğrenci ve veliler, Konyaaltı sahiline gelerek sınavda yaşadıkları stresi denize girerek attı. Ünlü Sahile gelen vatandaşların daha çok denize girerek Akdeniz’in serin suyunda serinlediği görüldü. Bazı aileler ve öğrenciler ise ağaç altlarında birlikte vakit geçirerek sınav sonrası stres atmaya çalıştı.

"Herkes denize akın etti"

Arkadaşı ile sınav bitimi sahile gelen Mehmet Ali Öztürkçe, ”10 aydır sınava çalışıyorum. Türkçe beklediğim gibi geçmedi ama matematik güzel geçti. Hedefim okul öncesi öğretmenliği kazanmak. Sahile gelmeyi önceden belirlemiştik. Denizi çok sevdiğim için geldim. Sınavdan çıktım burada stres atıyorum. Tramvaylar her günkünden daha kalabalıktı, herkes denize akın etti. Yarınki sınavın cevapları denizde” diye konuştu.

Antalya'da YKS Stresini Denizde AttılarAntalya'da YKS Stresini Denizde AttılarAntalya'da YKS Stresini Denizde AttılarAntalya'da YKS Stresini Denizde AttılarAntalya'da YKS Stresini Denizde AttılarAntalya'da YKS Stresini Denizde AttılarAntalya'da YKS Stresini Denizde AttılarAntalya'da YKS Stresini Denizde AttılarAntalya'da YKS Stresini Denizde AttılarAntalya'da YKS Stresini Denizde AttılarAntalya'da YKS Stresini Denizde AttılarAntalya'da YKS Stresini Denizde Attılar

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

YKS Maratonu Nasılmı geçti
Bölgesel

YKS Maratonu Nasılmı geçti

Mezun öğrenciler bilgi ve tecrübelerini aktardı işte detaylar...

Antalya'da gençlere ücretsiz destek
Bölgesel

Antalya'da gençlere ücretsiz destek

YKS hazırlık sürecinde düzenlediği kurslarla destek verdiği üniversite adayı gençlere tercih döneminde de ücretsiz danışmanlık sağlıyor. Detaylar haberimizde...

Bucak'ta üniversite adaylarına destek
Yerel Yönetim

Bucak'ta üniversite adaylarına destek

Bucak Belediyesi, üniversite adaylarına ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti sunuyor. Detaylar haberimizde...

Muratpaşa’dan LGS başarısı
Yaşam

Muratpaşa’dan LGS başarısı

Muratpaşa Belediyesi'nin destek eğitim kurs merkezlerinde LGS'ye hazırlanan 107 öğrenciden 27'si yüzde 25'lik dilimde yer aldı.

Yok artık dedirtecek haber! Üniversite sınavları kalkıyor mu
Bölgesel

Yok artık dedirtecek haber! Üniversite sınavları kalkıyor mu

Üniversite sınavlarının kaldırılacağı günlerin yaklaştığını söyleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti grubu toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

YKS Cevap Anahtarı Yayınlandı!
Bölgesel

YKS Cevap Anahtarı Yayınlandı!

Sınav sonuçlarınızı öğrenme heyecanı başladı. 2023-YKS'nin temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayınlandı!