Antalya'da yolun karşısına geçen kadın, çöp topladıktan sonra hareket eden belediyeye ait kamyonun altında kalarak yaralandı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Kaza, saat 13.30 sıralarında Kepez ilçesi Habipler Mahallesi Muaamer Aksoy Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde bulunan çöp konteynerlerini boşaltmakta olan Kepez Belediyesi'ne ait Süleyman K. idaresindeki 07 BBR 469 plakalı çöp kamyonu hareket ettiği sırada, iddiaya göre kör noktada kalan ve torununu okuldan almak için yolun karşısına geçmekte olan bir kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle ismi öğrenilemeyen kadın, çöp kamyonunun altına sürüklenirken, kolu tekerin altında kaldı.
İtfaiye kamyonun altından çıkardı
Acı içinde kıvranan kadının yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarıyla olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı kurtarma ekibinin yanı sıra, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Verilen adrese gelen itfaiye ekipleri kolu kamyonun tekeri altında kalan kadını bulunduğu yerden çıkardı. Kolundan ciddi şekilde yaralanan kadın 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Antalya Şehir Hastanesi'ne götürüldü.


Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)