Antalya / Elmalı

Antalya’daki 600 bin liralık büyük vurgunda Elmalı da payını almış

Antalya'daki 600 bin liralık büyük vurgun Elmalı'yı da kapsıyor ANTALYA'da, aralarında profesörün de bulunduğu çok sayıda kişiye, kendisini 'istihbarat subayı korgeneralim' diye tanıtan ve yaklaşık 600 bin lira dolandırıcılık yapmakla suçlanan B.D, jandarma operasyonuyla gözaltına alındı.

Antalya’daki 600 bin liralık büyük vurgunda Elmalı da payını almış

Antalya’daki 600 bin liralık büyük

vurgun Elmalı’yı da kapsıyor

ANTALYA’da, aralarında profesörün de bulunduğu çok sayıda kişiye, kendisini ‘istihbarat subayı korgeneralim’ diye tanıtan ve yaklaşık 600 bin lira dolandırıcılık yapmakla suçlanan B.D, jandarma operasyonuyla gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen B.D, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 590 bin lira bulunan banka hesabına bloke konuldu.

Elmalı, Konyaaltı ve Kemer ilçelerinde kimliği belirsiz kişinin, kendisini ‘istihbarat subayı korgeneral M.D.’ olarak tanıttığı ve kamu görevlileriyle bağlantısı olduğu yalanını söyleyerek, dolandırıcılık yaptığı bilgisi üzerine Antalya Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Konyaaltı Jandarma Komutanlığı ekiplerince çalışma başlatıldı. Araştırma sonucu kendisini ‘korgeneral’ olarak tanıtarak, dolandırıcılık yaptığı ileri sürülen kişinin, B.D. olduğu belirlendi. B.D’in, ilçe sakinlerini, kamu görevlileriyle bağlantılı olduğu yalanıyla ikna ederek, her türlü kamu arazisi tapusunu şahıs adına çıkartma, milli emlak ve mahkemelerde devam eden işleri olumlu sonuçlandırma gibi işlemleri yapabileceğini söyleyerek, kandırdığı tespit edildi.

B.D’in, ataması için kendisinden yardım isteyen profesörün de aralarında bulunduğu çok sayıda kişiden yaklaşık 600 bin lira aldığı tespit edildi. Bunun üzerine B.D, Konyaaltı’na bağlı Çakırlar Mahallesi’ndeki evinde gözaltına alındı. B.D’in evinde yapılan aramada 2 cep telefonu, 590 bin lira mevduatının bulunduğu banka cüzdanı ele geçirildi. Jandarmada işlemleri tamamlanan B.D, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı. B.D’in banka hesabına da bloke konuldu.

elmalı gündem gazetesi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.