Antalya

Antalya elektrik kesintisi! Antalya 24 Mart elektrik kesintisi nerede yaşanacak?

Antalya'da 24 Mart Pazar günü elektrik kesintisi var mı? Antalya ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Antalya'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Antalya elektrik kesintisi! Antalya 24 Mart elektrik kesintisi nerede yaşanacak?

Antalya'da 24 Mart Pazar Günü elektrik kesintisi

Antalya'da 24 Mart Pazar  günü elektrik kesintisi var mı? Antalya ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Antalya'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Antalya'da 24 Mart Pazar Günü belirlenen saatler içerisinde elektrik kesintisi yaşanacaktır. İşte kesintiden etkilenecek ilçeler ve bölgeler

24 Mart 2024 Pazar günü Antalya’da elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalacak ilçeler ve mahallelerin güncel tam listesi.

GAZİPAŞA

 ANTALYA,GAZİPAŞA,MERKEZ PAZARCI ASMAALTI,MERKEZ PAZARCI Mah. ASMAALTI Cd,MERKEZ PAZARCI Mah. PROF.DR.TÜRKAN SAYLAN Cd,MERKEZ PAZARCI UĞUR MUMCU 5 bölgelerinde 24/03/2024 09:00:00 - 24/03/2024 16:00:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

MANAVGAT

Etkilenen Cadde / Sokak ANTALYA,MANAVGAT,MERKEZ ÇARDAKKÖY Mah. MİHRAP Sk. bölgelerinde 24/03/2024 09:00:00 - 24/03/2024 17:00:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Etkilenen Cadde / Sokak ANTALYA,MANAVGAT,MERKEZ ÇARDAKKÖY MERKEZ,MERKEZ ÇARDAKKÖY Mah. MERKEZ KÜMEEVLERİ bölgelerinde 24/03/2024 09:00:00 - 24/03/2024 17:00:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Etkilenen Cadde / Sokak ANTALYA,MANAVGAT,MERKEZ EVRENSEKİ Mah. KÖMÜRCÜLER K.Ev. bölgelerinde 24/03/2024 09:30:00 - 24/03/2024 16:30:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Rusya’da yolcu otobüsü nehre uçtu: 4 ölü
Dünya

Rusya’da yolcu otobüsü nehre uçtu: 4 ölü

Rusya’nın St. Petersburg kentinde yolcu otobüsünün nehre uçması sonucu en az 4 kişi hayatını kaybetti.

Malatya'da  yaralı şahıs kayıplara karıştı
3. Sayfa

Malatya'da yaralı şahıs kayıplara karıştı

Malatya'da da ayağından silahla vurulmuş olarak hastaneye kaldırılan şahıs, bir süre sonra kayıplara karıştı. Polis yaralı şahsı kısa sürede kendisini vuran şahsın yanında yakaladı.

 Zonguldak’ta Engelliler Haftası kutlandı
Etkinlik

Zonguldak’ta Engelliler Haftası kutlandı

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkalığı tarafından Engelliler haftası kapsamında Valilik önünde tören düzenlendi

Temiz enerjinin başkenti İzmir oluyor
İş Dünyası

Temiz enerjinin başkenti İzmir oluyor

Temiz enerjinin başkenti İzmir, WENERGY-Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı’na, ikinci kez ev sahipliği yapıyor. WENERGY Expo’da, eş zamanlı olarak gerçekleşen kongrenin açılış konuşmasını Londra Enerji Kulübü Başkanı Mehmet Öğütçü gerçekleştirdi.

Görüşülen 24 Gündem Maddesi Karara Bağlandı
Bölgesel

Görüşülen 24 Gündem Maddesi Karara Bağlandı

Düzce Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantılarının ikinci birleşimi gerçekleştirildi. Görüşülen 24 gündem maddesi karara bağlandı.

Salihli’de muhtarlar toplantısı yapıldı
İş Dünyası

Salihli’de muhtarlar toplantısı yapıldı

Manisa’nın Salihli İlçe Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında yeni seçilen ve göreve devam eden mahalle muhtarları ile bir araya gelerek tanışma ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.