Antalya

Antalya Gazeteciler Cemiyeti 2022 Basın Ödülleri Sahiplerini Buldu

Antalya Ticaret ve Sanayi Odasının (ATSO) ev sahipliğinde Antalya Gazeteciler Cemiyetinin (AGC) “2022 Yılı Antalya Basın Ödülleri”, törenle sahiplerine verildi.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti 2022 Basın Ödülleri Sahiplerini Buldu

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Basın Ödülleri Sahiplerini Buldu

Antalya Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen 2022 Basın Ödülleri törenle sahiplerine verildi. Törende konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, gazetecilerin toplumun nabzını tuttuğunu ve sorumluluklarını yerine getirdiğini belirtti

Antalya Gazeteciler Cemiyetinin (AGC) “2022 Yılı Antalya Basın Ödülleri”, törenle sahiplerine verildi.

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Ticaret ve Sanayi Odasının (ATSO) toplantı salonundaki törende yaptığı konuşmada, gazetecilerin gün geçtikçe zorlaşan koşullarda özverili çalışmalarla toplumun nabzını tuttuğunu ve sorumluluklarını yerine getirdiğini söyledi.

 

Gazetecilere kente katkıları dolayısıyla teşekkür eden Böcek, “Bu ödül töreninde sadece bireysel başarılar değil gazeteciliğin genel kalitesini yükselten ve toplumsal etki yaratan çalışmalar da ödüllendirmektedir. Gazetecilik, elbette sadece ödüllerle ölçülebilen bir meslek değildir. Her bir haber, yazı ve fotoğraf, toplumun bilinçlenmesine, dünya görüşünün zenginleşmesine önemli katkıda bulunmaktadır. Bu nedenle, ödül alan veya alamayan, gazeteciliği yalnızca bir meslek değil bir yaşam biçimi olarak gören tüm basın emekçilerimize gönülden teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Sefa Özdemir de Filistin’de hayatını kaybeden gazetecilere Allah’tan rahmet diledi.

 

Ödül alanlar

 

Yazılı basın haber dalı kategorisinde Hürriyet Akdeniz’den Salim Uzun, araştırma-inceleme dalında Demirören Haber Ajansından (DHA) Semih Ersözler, köşe yazısı dalında Antalya Körfez Gazetesinden Engin Korkmaz, spor haberi dalında İhlas Haber Ajansından (İHA) İsa Akar ödül aldı.

 

Ali Orhan Televizyon Ödülü program kategorisinde Lider Haber TV’den Ahmet Demir, en iyi görüntü dalında TRT’den Erdinç Kızılgedik ve Kadir Kurucan, güncel haber fotoğrafı dalında İHA’dan Ertuğrul Gün, spor haberi fotoğrafı dalında AGC üyesi Zülkif Yıldırım, kültür sanat haberi fotoğrafı dalında İHA’dan Suat Metin ödüle layık görüldü.

 

Yılın radyo ödülü kategorisinde TRT Antalya Radyosundan Serkan Ersöz’e, sayfa tasarımı kategorisinde Akdeniz Gerçek Gazetesinden İslam Çelik’e, genç iletişimci ödülü Şerif Ali Duman’a, jüri özel ödülü Akdeniz Gerçek Gazetesinden Nizamettin Özmen’e, jüri teşvik ödülü Kemer Gözcü Gazetesinden Maksut Temizel’e, jüri mansiyon ödülü Hürriyet Akdeniz’den Ceren Deniz’e, Nuri Dağtekin Özel Ödülü Mevlüt Yeni’ye verildi, AGC kurum özel ödülü de Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneğinin (ANSİAD) oldu.

 Uzun yıllar Antalya Gazeteciler Cemiyeti görev yapan Mediha Öztop Düden başarı ödülüne laik görüldü. 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya Turizmi Cari Açığı Düşürüyor! ATSO Başkanı Ali Bahar'dan Önemli Açıklamalar
İş Dünyası

Antalya Turizmi Cari Açığı Düşürüyor! ATSO Başkanı Ali Bahar'dan Önemli Açıklamalar

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan ödemeler dengesi istatistiklerine ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada Antalya'nın turizmden gelen gelirlerinin cari açığın düşmesine önemli katkı sağladığı vurgulandı.

Manavgat-Side'de Turizm Patlaması Bekleniyor: 6 Milyon Turist Hedefi!
Bölgesel

Manavgat-Side'de Turizm Patlaması Bekleniyor: 6 Milyon Turist Hedefi!

MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Manavgat-Side bölgesindeki otellerde doluluk oranlarının şimdiden yüksek olduğunu belirterek yoğun bir turizm sezonu beklediklerini söyledi.

Temaslarda Türkiye ve Rusya arasındaki iş birlikleri görüşüldü - Haberler
İş Dünyası

Temaslarda Türkiye ve Rusya arasındaki iş birlikleri görüşüldü - Haberler

MITT 2024 Moskova Fuarı’na katılan ATSO heyeti, Türkiye Cumhuriyeti Moskova Büyükelçisi Tanju Bilgiç, Rusya Federasyonu Ticaret ve Sanayi Odası, Moskova Ticaret ve Sanayi Odası ve Rus Türk İş İnsanları Birliği (RTİB) ile bir araya gelerek, tarım, turizm, hayvancılık ve sağlık turizmi konularında iş birliklerini görüştü.

Kemer Belediyesi ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi'nde Müzik Kursları
Etkinlik

Kemer Belediyesi ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi'nde Müzik Kursları

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi’nde ücretsiz müzik eğitimi alan geleceğin müzisyenleri çocukların aileleriyle bir araya geldi.

MATSO, üyelerini fiyat etiketi yönetmeliğiyle ilgili bilgilendirdi
Yaşam

MATSO, üyelerini fiyat etiketi yönetmeliğiyle ilgili bilgilendirdi

Manavgat Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör, fiyat etiketi yönetmeliği değişikliğinin işletmeler ve tüketiciler için önemli olduğunu kaydederek oda üyelerini bilgilendirdi.

 ATSO Başkanı Bahar: “Faiz artışlarında artık sona gelindiğini düşünüyoruz”
İş Dünyası

ATSO Başkanı Bahar: “Faiz artışlarında artık sona gelindiğini düşünüyoruz”

Faiz artışlarında sona gelindiğine dikkat çeken Başkan Ali Bahar “Bu ay yapılan 250 puanlık faiz artışı bizim de beklentimiz dâhilinde gerçekleşti ancak faiz artışlarında artık sona gelindiğini düşünüyoruz” dedi.