Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk, Halk İndirim Kartı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gelen Zamlardan sonra halkın geçinmekte zorlandığını söyleyen Köksal Selçuk, HALK İNDİRİM KARTI adındaki indirim kartının Halk’a iyi geleceğini ve anlaşmalı yerlerde yapılan alışverişlerde indirim kullanılacağını söyledi.
içme, giyim, hatta akaryakıt olmak üzere sözleşmeler yaptık. Vatandaş indirimlerden faydalandı. firmalar şirketler ve esnaflarla olan sözleşmelerimiz bitti. Günümüzde artık yeme içme, giyim, akaryakıt ve temel ihtiyaçlara her gün yeni zamlar gelince HALK İNDİRİM KARTI çıkarmanın zorunlu olduğunu düşünerek yeniden anlaşma yaptığımız yerlerle, tekrar sözleşme yenilemeye başlıyoruz. Bu yeni HALK İNDİRİM KART ile Antalya halkımız indirimlerden faydalanacak. Halkımız Aldığı kartı 2 yıl kullanabilecek. Ayrıca kart kişiye özel olacak” dedi. Ayrıca HALK İNDİRİM KARTI’nın örnek görselleri de paylaşılarak, belediye başkan adaylarına da kartın takdim edileceği belirtildi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)