Antalya

Antalya İl Tarım Müdürü değişti işte yeni müdür: Şakir Fuat Erkan kimdir

Antalya İl Tarımı Orman Müdürü değişti. Bugün Resmi Gazete' de yayınlanan son karara göre, Tarım ve Orman Bakanlığı'nda 44 ilin İl Tarım ve Orman Müdürlükleri'ne atama gerçekleştirildi. Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Şakir Fırat Erkal atandı. Peki, yeni Antalya İl tarım Orman Müdürü Şakir Fırat Erkal kimdir. Devamı haberimizde...

Antalya İl Tarım Müdürü değişti işte yeni müdür:  Şakir Fuat Erkan kimdir

Antalya İl Tarım Müdürü değişti. Bugün Resmi Gazete' de yayınlanan son karara göre, Tarım ve Orman Bakanlığın' da  44 ilin İl Tarım ve Orman Müdürlükleri'ne atama gerçekleştirildi. Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Şakir Fırat Erkal atandı. Peki, yeni Antalya İl tarım Orman Müdürü Şakir Fırat Erkal kimdir.

Bugün Resmi Gazete' de Cumhurbaşkanlığına atama kararları yayımlandı. Kararlar kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığın' da 44 İlin İl Tarım ve Orman Müdürlükleri'ne atama gerçekleştirildi. Antalya İl Tarım  ve Orman Müdürlükleri'ne atama gerçekleştirildi. Antalya İl Tarım ve Orman Müdür'ü olarak Şakir Fırat Erkal atandı.

ŞAKİR FIRAT ERKAL KİMDİR? 

Şakir Fırat Erkal, 1973 yılında Malatya'nın Arapgir İlçesinde doğdu. Şakir Fırat Erkal, ilköğretimin Malatya'da tamamladı. Lise eğitimini İstanbul da tamamlayan Erkal, 1990 yılında İstanbul Selimiye Veteriner Sağlık Meslek Lisesi'nden mezun oldu ve aynı yıl Veteriner Sağlık Teknisyeni olarak göreve başlangıç yaptı. 1994 yılında girdiği Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları bölümünden 1998 yılında mezun olan Şakir Fırat Erkal, çeşitli yerlerde Veteriner Sağlık Teknisyeni, Mühendis ve İlçe Müdürü olarak görev yaptı. 28 Ocak 2013 tarihinde Burdur Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü görevini yürütmeye başladı. Erkal, 2017’de yayımlanan resmi karar ile Muğla İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne atandı. Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan karara göre Erkal, Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne atandı. Şakir Fırat Erkal, evli ve 2 çocuk babasıdır. 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

%75 hibeli 50 ton sertifikalı buğday tohumu dağıtıldı

%75 hibeli 50 ton sertifikalı buğday tohumu dağıtıldı

“Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi” projesi kapsamında Korkuteli'nde %75 hibeli 50 ton buğday tohumu üreticilere dağıtıldı.

Başkan Böcek  Söz Verdi Elmalı’nın Yolları Yapılıyor
Bölgesel

Başkan Böcek Söz Verdi Elmalı’nın Yolları Yapılıyor

Fethiye’ye bağlayan Yuva Mahallesi Seki Yaylası yolunu yeniliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Mart ayında Yuva Mahallesi’ne yaptığı ziyaret sırasında vatandaşlardan gelen talep üzerine zaman içinde deforme olan yolu yenileme sözü vermişti.

Mülakatta kalp krizi geçiren öğrenci memleketinde son yolculuğuna uğurlandı
Bölgesel

Mülakatta kalp krizi geçiren öğrenci memleketinde son yolculuğuna uğurlandı

Ankara'daki evinde Münih Teknik Üniversitesi'ndeki yüksek lisans eğitimi için mülakata girdiği görüşmede kalp krizi geçiren ODTÜ Fizik Bölümü son sınıf öğrencisi Teoman Mehmet Arslan, memleketi Antalya’da son yolculuğuna uğurlandı.

Antalya'da yalnız yaşayan adam yanan evde hayatını kaybetti
3. Sayfa

Antalya'da yalnız yaşayan adam yanan evde hayatını kaybetti

Antalya’da bir apartmanın 1’inci katındaki dairede çıkan yangında yalnız yaşayan yaşlı adam yanarak hayatını kaybetti.

Şehit Mustafa Şen göz yaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı
Bölgesel

Şehit Mustafa Şen göz yaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

Şırnak’ta devriye görevi sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit olan Jandarma Asb. Çvş. Mustafa Şen’in (23) cenazesi memleketi Antalya’da defnedildi.

Dr. Demir uyardı: “Çocuklarınızı güneş ışınlarından koruyun”
Bölgesel

Dr. Demir uyardı: “Çocuklarınızı güneş ışınlarından koruyun”

Kepez Belediye Sağlık Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Burak Emre Demir, yaz aylarının gelmesiyle çocukların güneşin zararlı etkilerinden korunması konusunda önemli uyarılarda bulundu.