Antalya Ispartalılar Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği başkanı Gürkan Gülcü Antalya'da Etkinliğe Davet ediyor

Antalya Ispartalılar Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği, Antalya ve bölgesinde yaşam süren hemşerilerine ulaşmak adına etkinliklerine devam ediyor.

Antalya Ispartalılar Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği başkanı Gürkan Gülcü  Antalya'da Etkinliğe Davet ediyor

Antalya Ispartalılar Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği, kurulduğu günden bu yana çalışmalarına hiç ara vermeden devam etmekle birlikte Antalya ve bölgesinde yaşam süren hemşerilerine ulaşmak adına etkinliklerine devam ediyor.
Bu yıl ilk kez düzenlenecek bir festivale imza atma hazırlığında olan Antalya Ispartalılar Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği 1. Uluslararası Ispartalılar Festivali düzenliyor.
24 Eylül Pazar günü Düzlerçamı Mesire ve Piknik alanındaki etkinlik programı ise dolu dolu hazırlanmış.
Saat 10.00’da başlayacak olan Festivalde Isparta yöresel ürünleri ve kadın kooperatifleri stantlarının ziyaret edilmesinin ardından 12.00’de günün anlamını dile getiren konuşmalar yapılacak.
Ezgi Kuru, Demet Terzioğlu, Zeynep Erdem konserlerinin ardından canlı resim performansı, satranç atölyesi, çocuk sanat atölyesi, çocuklar için palyaço etkinliği iler devam edecek.
Isparta usulü yemek ikramı, zeybek gösterisi, Isparta Down sendromlu çocukların mehteran gösterisi, yöresel oyun havaları, ses sanatçısı Şevket Şeref, Bestekar ses sanatçısı Veysel Yalvaç ve Piyanist Tuncay’ın konseri ile festival sona erecek.
Antalya Ispartalılar Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği başkanı Gürkan Gülcü, “Artarak yükselen üye sayımızın daha güzel faaliyetler yapabilmesi açısından derneğimize ışık tutacağı kanaatindeyiz. Derneğimiz tüm hemşerilerimizi kucaklayan, gönül bağlarını güçlendiren bir dernek olacaktır. Bu nedenle 24 Eylül Pazar günü ilkini düzenleyeceğimiz 1. Ulusla Ispartalılar Festivalimize başta Antalya olmak üzere tüm ilçelerde yaşayan hemşerilerimizi davet ediyor, bekliyoruz” dedi.
Antalya Ispartalılar Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği /

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş Engelliler Haftasında onları yalnız bırakmadı
Bölgesel

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş Engelliler Haftasında onları yalnız bırakmadı

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Dünya Engelliler Haftası Programı’na katılarak özel çocuklarla bir araya geldi ve onların her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

MAKÜ'de Engelliler Haftası Renkli Etkinliklerle Kutlandı!
Etkinlik

MAKÜ'de Engelliler Haftası Renkli Etkinliklerle Kutlandı!

MAKÜ Engelli Öğrenci Birimi, "10-16 Mayıs Engelliler Haftası" kapsamında bir dizi etkinlik düzenledi. Detaylar haberimizde...

DÜFEST açılış töreni ile başladı
Bölgesel

DÜFEST açılış töreni ile başladı

Düzce Üniversitesi tarafından düzenlenen ve bilimsel etkinliklerden sportif aktivitelere, yarışmalardan kültürel etkinliklere kadar öğrencilere değer katan DÜFest 2024 Öğrenci Festivali, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı.

“İş’le İmece Buluşmaları” etkinlik serisi başladı
Bölgesel

“İş’le İmece Buluşmaları” etkinlik serisi başladı

Türkiye İş Bankası ve iştiraklerinden tarım odaklı teknoloji şirketi İmeceMobil, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü vesilesiyle tarımın dünyadaki ve ülkemizdeki kritik önemi, sektördeki zorluklar ve çözümlerin masaya yatırılacağı “İş’le İmece Buluşmaları” etkinlik serisini başlattı.

Karaman'da Özel Eğitim Bahar Şenliği'nde Mutluluk Tablosu!
Etkinlik

Karaman'da Özel Eğitim Bahar Şenliği'nde Mutluluk Tablosu!

Karaman’da “Özel Eğitim Bahar Şenliği” düzenlendi. Şenlikte özel öğrenciler organize edilen çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlenirken, renkli görüntüler yaşandı.

Engelliler Haftası çerçevesinde Karabük'te etkinlikler düzenlendi
Etkinlik

Engelliler Haftası çerçevesinde Karabük'te etkinlikler düzenlendi

Karabük'te 10-16 Mayıs Engelliler Haftası çerçevesinde etkinlikler düzenlendi.