CHP'de 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde yarışacak belediye meclis üyesi adayları listesi belli oldu.
CHP Kemer Belediye Meclis Üyesi Adayları listesi belli oldu. Kemer İlçe Seçim Kurulu'na verilen listede şu isimler yer alıyor:
Necati Topaloğlu (Başkan)
CHP ANTALYA KEMER BELEDİYE MECLİSİ ASİL ÜYE ADAYLARI
Mustafa Bilici, Mehmet Akın, Emin Gül, Ali Rıza Akar, Hüseyin Çelik , Sezai Cansın Efir, Sema Özdemir, Halit Canevi, Uğur Keskin, Yıldıray Özen, Tülay Kara Aydoğdu , Durmuş Yalçın Kahraman, Murat Çaçan
CHP ANTALYA KEMER KONTENJAN ADAYLARI
Semih Top, Mustafa Çelik
CHP KEMER BELEDİYE MECLİSİ YEDEK ÜYE ADAYLARI
Serdar Uysal, Eren Engin Uygun, Bihder Anaç, Onur Aktaş haberimizvar.net-
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)