Antalya Manavgat'ta 5 yıldızlı otele silahlı saldırıda 3 tutuklama
Antalya'nın Manavgat ilçesinde 5 yıldızlı otele düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 5 şüpheliden 3’ü tutuklandı.
Olay, 23 Eylül Salı gecesi Ilıca Mahallesi Kumköy Turizm Bölgesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, motosikletle turizmci E.Y’ye ait 5 yıldızlı otelin önüne gelen ve başlarında kask bulunan 2 kişi, otelin önünde tabanca ile 10 el ateş ederek kaçtı. Kurşunlama olayının ardından Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Kumköy Jandarma Karakolu ve JASAT ekipleri tarafından olayla ilgisi olduğu belirlenen 5 kişi gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün mahkemeye çıkarılan 5 şüpheliden 3’ü tutuklanırken, 2’si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ayrıca 2 kişi hakkında da yakalama kararı çıkarıldı. 
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)