Antalya’nın Manavgat ilçesinde akaryakıt tankerine arkadan çarpan otomobilin yaklaşık 100 metre sürüklenmesi sonucu 34 yaşındaki sürücü Ahmet Sevim yaşamını yitirdi. Sevim’in Manavgat Ilıca Ceza İnfaz Kurumu’nda infaz ve koruma memuru olduğu öğrenildi.
Antalya’nın Manavgat ilçesinde D-400 karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.
Kaza, D-400 karayolunun Taşağıl Kavşağı yakınlarında yaşandı. Edinilen bilgilere göre Manavgat’tan Antalya yönüne seyir halinde olan Ahmet Sevim yönetimindeki 34 PTL 247 plakalı otomobil, Taşağıl Kavşağı’na yaklaşık 200 metre kala aynı istikamette ilerleyen Birol K. idaresindeki 07 CGN 631 plakalı akaryakıt tankerine arkadan çarptı.
Çarpmanın şiddetiyle tankerin arka bölümüne sıkışan otomobilin yaklaşık 100 metre sürüklendiği bildirildi. Kazada otomobil sürücüsü Ahmet Sevim (34), olay yerinde hayatını kaybetti.
İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve ilgili ekipler sevk edildi. Ahmet Sevim’in cenazesi, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
Hayatını kaybeden Ahmet Sevim’in Manavgat Ilıca Ceza İnfaz Kurumu’nda infaz ve koruma memuru olarak görev yaptığı öğrenildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.




Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)