Antalya’nın Manavgat ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Hafif ticari aracın yan yatmasıyla sonuçlanan kaza saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, Sorgun-Otogar Köprülü Kavşak yan yolda meydana geldi. Antalya istikametine seyir halindeki Ulaş Aslankoç’un kullandığı 07 ZZ 206 plakalı otomobil, Sorgun Bulvarı’na dönen Fuat Kuş’un kullandığı 07 LDU 36 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Hafif ticari araç, çarpmanın şiddetiyle yan yatıp trafik lambalarına çarparak durabildi. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla adrese sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralanan otomobilin yolcusu Kamer Aslankoç, sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından kendisini iyi hissettiğini belirten, bir süre sonra rahatsızlanan hafif ticari araç sürücüsü Fuat Kuş kendi imkanlarıyla hastaneye gitti. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Sağanak yağışa rağmen trafik ekipleri trafiği rahatlatmak için kazaya karışan otomobile iterek güvenli noktaya çekti.
Güvenlik kamerasına saniye saniyesine yansıyan kazanın, hafif ticari aracın kırmızı ışık ihlali yapması sonucunda meydana geldiği ileri sürüldü.
İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)