Ekici Peynir 100 kişiyi işe alacak!
Antalya / Manavgat

Antalya merkezli 3 ilde operasyon

Antalya merkezli İstanbul ve Şırnak illerinde kaçakçılığa yönelik polisin yaptığı operasyonda çok sayıda malzeme ele geçirilirken, olayla ilgili 8 şahsa işlem yapıldı.

Antalya merkezli 3 ilde operasyon

Antalya merkezli İstanbul ve Şırnak illerinde kaçakçılığa yönelik polisin yaptığı operasyonda çok sayıda kol saati, güneş gözlüğü, saat pili, kablosuz kulaklık, akıllı saat, şarj adaptörü ve kablosu ele geçirildi. Olayla ilgili 8 şahsa işlem yapıldı.
Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, Antalya merkezli İstanbul ve Şırnak illerindeki Cumhuriyet Başsavcılıklarından alınan arama kararı ile şüphelilere ait alanlarda kaçakçılık faaliyetlerine yönelik operasyonlar yapıldı. İkamet, iş yeri ve depo adreslerinde yapılan aramalarda; bin 13 kol saati, 2 bin 8 güneş gözlüğü, 152 saat pili, 37 kablosuz kulaklık, 20 akıllı saat, 49 şarj adaptörü ve 49 şarj kablosu ele geçirildi.
Operasyonda, 8 şahıs hakkında "5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu"na istinaden işlem yapıldı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya'da kamyonette ele geçirildi
3. Sayfa

Antalya'da kamyonette ele geçirildi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde polisin gerçekleştirdiği operasyonda bir kamyonette 2 bin litre sahte alkol ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheliye işlem yapıldı.

Antalya’da 168 bin adet kaçak makarona el konuldu
3. Sayfa

Antalya’da 168 bin adet kaçak makarona el konuldu

Antalya’nın Alanya ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bir otobüsün bagaj kısmında yapılan aramada, irsaliyesiz ve bandrolsüz 168 bin adet içi boş sigara makaronu ele geçirildi.

Antalya’daki kaçakçılık çalışmalarında 2 tutuklama, 1 kişiye ise ev hapsi verildi
3. Sayfa

Antalya’daki kaçakçılık çalışmalarında 2 tutuklama, 1 kişiye ise ev hapsi verildi

Antalya’da 7-13 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonlarında gözaltına alınan 36 şüpheliden 1’ine ev hapsi cezası verilirken, 2’si ise tutuklandı.

Antalya’da Yasa Dışı Silah Ticareti Operasyonu 3 Tutuklama
3. Sayfa

Antalya’da Yasa Dışı Silah Ticareti Operasyonu 3 Tutuklama

Antalya’da polisin silah ticareti yapan şüphelilere yönelik yaptığı operasyonlarda 30 ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, 3 kişi tutuklandı.

Jandarma zehir tacirlerine acımadı 33 tutuklama
3. Sayfa

Jandarma zehir tacirlerine acımadı 33 tutuklama

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma ekiplerince, yüklü miktarda uyuşturucunun ele geçirildiği belirtildi. 33 kişi tutuklandı.

Polis ekipleri 71'ini de bayramda enseledi
3. Sayfa

Polis ekipleri 71'ini de bayramda enseledi

Antalya’da Ramazan Bayramı'nda yoğun mesai harcayan polis ekipleri tarafından 1’i yabancı uyruklu olmak üzere 71 aranan şahıs yakalandı.