MHP ANTALYA İL BAŞKANI ONUR TEMEL GÜVEN TAZELEDİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14. Olağan İl Kongresi’nde tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Onur Temel 585 oy ile yeniden il başkanı seçildi.
MHP Korkuteli İlçe Başkanı Av. Medine Yapılmışev ve yönetimi de kongreye tam kadro katılım sağladı.
Korkuteli belediye başkanı Ömer Niyazi İşlek'in de katıldığı Mimar Sinan Kongre Merkezinde yapılan kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP Milletvekilleri Abdurrahman Başkan, Hilmi Durgun, AK Parti milletvekilleri Tuba Vural Çokal, Mustafa Köse, İbrahim Ethem Taş, MHP Kayseri milletvekili Baki Ersoy, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir, MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in de aralarında bulunduğu yaklaşık bin 500 kişi katıldı. Seçimlerde 644 delegenden 590 delege oy kullanıldı, 5 oy geçersiz sayıldı. Mevcut başkan Onur temel 585 geçerli oy ile yeniden başkan seçildi.



Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)