Antalya / Muratpaşa

Antalya Muratpaşa’da kimse sahipsiz değil

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Üçgen Mahallesi’nde düzenlenen iftarda, Muratpaşa’da ‘uzanan elin havada kalmadığı’ bir yaşam kültürünün olduğunu söyledi.

Antalya Muratpaşa’da kimse sahipsiz değil

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Üçgen Mahallesi’nde düzenlenen iftarda, Muratpaşa’da ‘uzanan elin havada kalmadığı’ bir yaşam kültürünün olduğunu söyledi, “Muratpaşa’mızda hiç kimsenin sahipsiz olmadığı bir düzenimiz var” dedi.
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin Ramazan ayında gerçekleştirdiği mahalle iftarlarında bu kez adres üçgen Mahallesi oldu. Beş Şehitler Parkı’nda düzenlenen iftara eşi Ümran Uysal’la katılan Ümit Uysal, Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan’ın yanı sıra İYİ Parti Genel Sekreteri ve Antalya milletvekili adayı Uğur Poyraz, İYİ Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan’ı ağırladı.
Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı iftar için parka açılan sokaklara masa ve sandalyeler yerleştirildi ve tüm mahalle aynı sofrada bir araya geldi.
Başkan Uysal, iftarın ardından yaptığı konuşmada, Muratpaşa’da ‘uzanan elin havada kalmadığı’ bir yaşam kültürünün olduğunu söyledi. Başkan Uysal, “Muratpaşa’mızda hiç kimsenin sahipsiz olmadığı bir düzenimiz var. Herkesin herkse saygı duyduğu, empati yaptığı. Suç oranımız, çok şükür, oldukça düşük ve burada oluşturduğumuz yaşam kültürü bütün Türkiye’ye örnek olabilecek nitelikte. Bir gün, bütün Türkiye Murapaşa’mız gibi olabilsin. Dünyanın farklı noktaları çok farklı sıkıntılar içinde. Oralar da Muratpaşa’mız gibi olsun” diy konuştu.

Antalya Muratpaşa’da kimse sahipsiz değilAntalya Muratpaşa’da kimse sahipsiz değilAntalya Muratpaşa’da kimse sahipsiz değilAntalya Muratpaşa’da kimse sahipsiz değil

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.