Antalya

Antalya plaj sezona hazırlandı İşte açılış tarihi

Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketi ANET AŞ tarafından işletilen Sarısu Kadınlar Plajı kış sezonunda gerçekleştirilen bakım onarım çalışmaları ardından sezona hazır hale getirildi. İşte detaylar...

Antalya plaj sezona hazırlandı İşte açılış tarihi

Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketi ANET AŞ tarafından işletilen Sarısu Kadınlar Plajı kış sezonunda gerçekleştirilen bakım onarım çalışmaları ardından sezona hazır hale getirildi. Girişin ücretsiz olduğu kadınlar plajı 29 Mayıs Pazartesi günü kapılarını açıyor. Kadınlar Plajı’nda haftanın 7 günü sabah saat 08.00’den akşam saat 18.00’e kadar sadece kadınlara hizmet sunuluyor. Saat 18.00’den sonra tüm vatandaşlar plajın imkanlarından yararlanabiliyor.

Kış boyunca Kadınlar Plajı’nda hummalı bir çalışma yürüttüklerini ve sezona hazır olduklarını söyleyen Kadınlar Plajı Sorumlusu Ceren Tuğay, “Tüm kadınlarımızı plajımıza bekliyoruz” dedi. Tuğay, “Burası Türkiye’nin ilk kadınlar plajı. Ben de burada bir kadın yönetici olarak çalışmaktan gurur duyuyorum. Bu alanda cankurtarandan güvenlik ve hizmet personeline herkesin kadın olduğu bir kadroya sahibiz. Kadınlar plajımızda, kadın misafirlerimiz için günlük ihtiyaçlarına yönelik restoran, kafe, butik ve kadınlar hamamı olmak üzere birçok sosyal alanlar mevcut. 29 Mayıs Pazartesi günü kadınlarımız için plajımız hizmet veremeye başlayacak” diye konuştu.

Antalya plaj sezona hazırlandı İşte açılış tarihiAntalya plaj sezona hazırlandı İşte açılış tarihiAntalya plaj sezona hazırlandı İşte açılış tarihiAntalya plaj sezona hazırlandı İşte açılış tarihiAntalya plaj sezona hazırlandı İşte açılış tarihiAntalya plaj sezona hazırlandı İşte açılış tarihiAntalya plaj sezona hazırlandı İşte açılış tarihiAntalya plaj sezona hazırlandı İşte açılış tarihiAntalya plaj sezona hazırlandı İşte açılış tarihiAntalya plaj sezona hazırlandı İşte açılış tarihi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    BEĞENMEDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya’da Köy Enstitüleri anıldı
Yaşam

Antalya’da Köy Enstitüleri anıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Köy Enstitüleri’nin kuruluşunun 84. yıldönümünde “Cumhuriyet Eğitiminin Yüz Akı Köy Enstitüleri” söyleşisi düzenledi.

Büyükşehir kovan ve makine teçhizat desteğini sürdürüyor
Yaşam

Büyükşehir kovan ve makine teçhizat desteğini sürdürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarım ve hayvancılığı sürdürülebilir kılmak amacıyla Gazipaşa, Akseki, Manavgat, Elmalı, Korkuteli, Finike ve Kaş ilçelerinde bal üreticilerine 1398 adet arı kovanı hibe etti.

Sedir Kreşi ailelerin gözdesi
Bölgesel

Sedir Kreşi ailelerin gözdesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa ilçesi Sedir Mahallesi 100. Yıl Spor Kompleksi içerisinde hizmet vermeye başlayan 120 öğrenci kapasiteli modern Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi, ekonomik fiyatı ve kaliteli eğitimi ile ailelerin gözdesi oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi  23 Nisan’ı coşkuyla kutlayacak
Yaşam

Antalya Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan’ı coşkuyla kutlayacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı “23 Nisan Çocuk ve Uçurtma Festivali” ile dolu dolu kutlamaya hazırlanıyor.

 Hıdırlık Kulesi seyir terası projesinde yoğun çalışma
Yaşam

Hıdırlık Kulesi seyir terası projesinde yoğun çalışma

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen 'Hıdırlık Kulesi Çevresi Arkeolojik Kazı ve Seyir Terası Projesi’nde hummalı çalışma sürüyor.

Manavgat Yukarıışıklar Mahallesi’nin su sorunu çözüldü
Yerel Yönetim

Manavgat Yukarıışıklar Mahallesi’nin su sorunu çözüldü

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat'ın Yukarıışıklar Mahallesi'nin içme suyu sıkıntısını yeni hat ve depolar yaparak, çözdü.