Deniz kaplumbağası yuvalama alanlarından biri olan Antalya'nın Serik ilçesinde, nesli tükenme tehlikesi altındaki bir Caretta caretta ölü olarak sahile vurdu.
Olay, akşam saatlerinde Serik ilçesine bağlı Boğazkent Mahallesi'nde bulunan bir otelin sahilinde meydana geldi. Kıyıda hareketsiz yatan dev bir caretta caretta fark eden otel görevlileri, durumu hemen yetkililere bildirdi. Yapılan ilk incelemede, kaplumbağanın yaklaşık 1 buçuk metre boyunda olduğu tespit edildi.
İhbarın ardından olay yerine Serik Belediyesi ekipleri sevk edildi. Ekipler, kıyıya vuran ölü deniz kaplumbağasını bulunduğu yerden kaldırdı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)