Antalya

Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü emekliler ile buluştu

Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, emekliler ile birlikte doğa yürüyüşü etkinliğinde buluştu.

Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü emekliler ile buluştu

 Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, emekliler ile birlikte doğa yürüyüşü etkinliğinde buluştu.
Kurşunlu Şelalesi Tabiat Parkı Doğa Yürüyüşü etkinliğine, Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı huzurevinde konaklayan emekliler, yardımcı sağlık personeli ve Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürü Ali Duru katıldı. Şelalesi, küçük gölleri, eşsiz bitki örtüsü ile “saklı cennet” olarak tanımlanan tabiat parkında doğa yürüyüşüne kısa bir ara veren emekliler oturma alanında mola verdi, serin havanın ve büyüleyici doğanın tadını çıkardılar. Emekliler ile yakından ilgilenerek sohbet eden ve etkinlik boyunca yalnız bırakmayan İl Müdürü Ali Duru, şelaleyi kaplayan patika yolda yaklaşık iki saat süren doğa yürüyüşünde, huzurevi sakini emeklilere eşlik ederek onları bir an olsun yalnız bırakmadı. Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürü Duru, “Yaşamının büyük bir bölümünü çalışarak toplumumuza ve ülkemize faydalı hizmetler ile geçiren emeklilerimiz ile birlikte Kurşunlu Şelalesi Tabiat Parkı Doğa Yürüyüşü etkinliğinde buluşmaktan mutluluk duydum” dedi.

"Her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz"
Yaşlılarına “koca” diyerek onların bilgeliğinin altını çizen bir kültürün mirasçısı olarak, emekliler ile birlikte keyifli bir gün geçirdiklerini dile getiren İl Müdürü Duru, "Gençlikte ve yaşlılıkta, hastalıkta ve sağlıkta her kesimin yanında olmayı şiar edinmiş Sosyal Güvenlik Kurumunun bir üyesi olarak, ileri yaşın getirdiği sorunları aşma çabanızda her daim yanınızda olduğumuzu ve daima olacağımızı bilmeniz ister sağlıklı, huzurlu ömürler dilerim" dedi.
Kavurucu yaz sıcaklarından kaçanların rotasını çevirdiği Kurşunlu Şelalesi'nin çok iyi bir tercih olduğunu belirten emekliler, tabiat parkının sahip olduğu doğal güzellikler ve metrelerce yükseklikten dökülen suyun etkileyici görüntüsü eşliğinde gerçekleşen doğa yürüyüşünün keyifli bir gezintiye dönüştüğünü söyleyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.
Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı iş birliği ve Başkan Adlıhan Dere’nin katkıları ile gerçekleştirilen Kurşunlu Şelalesi Tabiat Parkı Doğa Yürüyüşü etkinliği, keyifli sohbetlerin edildiği öğle yemeği ile son buldu.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere nnchaber.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Burdur’un devine beyaz taç 2336 metrede sessizlik bozuldu!
Haber

Burdur’un devine beyaz taç 2336 metrede sessizlik bozuldu!

Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.