Antalya

Antalya Toptancı Halleri'nin ilk 8 ayında yaklaşık 20 milyar TL işlem hacmine ulaşıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir, Antalya Toptancı Hali'nde yeni sezon öncesi düzenlenen toplantıya katıldı.

Antalya Toptancı Halleri'nin ilk 8 ayında yaklaşık 20 milyar TL işlem hacmine ulaşıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir, Antalya Toptancı Hali'nde yeni sezon öncesi düzenlenen toplantıya katıldı. Sezonun hayırlı, bereketli ve bol kazançlı geçmesini dileyen Özdemir, "Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak hal esnafımızın yanında olmaya, üreticimizin yükünü hafifletmeye devam edeceğiz" dedi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Merkez Toptancı Hali'nde yeni sezon öncesi toplantı düzenlendi. Toplantıda üreticilerin, esnafın ve tüccarların talebi doğrultusunda, toptancı hallerinin saat 20.00-02.00 arasında kapalı kalarak Antalya Büyükşehir Belediyesince bakım çalışmalarının yapılması konusunda ortak bir karara varıldı.
Toplantıda yaptığı konuşmada Antalya'nın turizmin olduğu gibi tarımın da başkenti olduğunu söyleyen Başkan Vekili Özdemir, "Alın teriyle toprağa can veren üreticilerimize, ürünleri en iyi şekilde pazara ulaştırmak için gece gündüz çalışan komisyoncu, tüccar ve pazarcı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Antalya, sadece Türkiye'nin değil, Avrupa'nın da yaş sebze ve meyve deposudur. Bu başarının arkasında sizlerin emeği, bilgisi ve yıllardır süregelen tecrübesi var" dedi.

"İlk 8 ayda yaklaşık 20 milyar TL işlem hacmi"

Tarımda rekabetin artık sadece tarlada değil; lojistikte, teknolojide, planlamada ve pazarlamada da sürdüğünü söyleyen Özdemir, "21 toptancı halimizde 1938 komisyoncu ve tüccar esnafımızla 2025 yılının ilk 8 ayında yaklaşık 20 milyar TL işlem hacmine ulaşmış bulunuyoruz. Bu işlem hacmini daha da yukarı çıkarmanın, hepimizin görev ve sorumluluğunda olduğunun farkındayız" diye konuştu. Özdemir, sektörün tüm paydaşlarının ortak aldığı kararla merkez halinin 1 Ekim tarihi itibarıyla 20.00 ve 02.00 saatleri arasında, 6 saat yaya ve araç girişine kapatılmasını Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak desteklediklerini açıkladı.
"Biz Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak hal esnafımızın yanında olmaya, üreticimizin yükünü hafifletmeye devam edeceğiz" diyen Özdemir, bu sezon, hal altyapısını güçlendirmeye, dijital sistemlerle süreçleri hızlandırmaya, gıda güvenliği denetimlerini artırmaya ve ürünlerin pazara daha sağlıklı ve verimli ulaşmasını sağlamaya yönelik çalışmaların süreceğini söyledi. Yeni sezonun bereketli olmasını dileyen Özdemir, konuşmasını "Unutmayın; siz üretirseniz, Antalya kazanır; Antalya kazanırsa, Türkiye kazanır, Türkiye büyür" sözleriyle noktaladı.
Başkan Vekili Büşra Özdemir daha sonra Vali Şahin ile birlikte hal esnafını ziyaret ederek esnafa ve tüccarlara hayırlı işler diledi.
Toplantıya Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir, İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Fırat Erkal, Ticaret İl Müdürü Halil Özşahan ve sektör temsilcileri katıldı.

Antalya Toptancı Halleri'nin ilk 8 ayında yaklaşık 20 milyar TL işlem hacmine ulaşıldıAntalya Toptancı Halleri'nin ilk 8 ayında yaklaşık 20 milyar TL işlem hacmine ulaşıldı

 

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi
Foto Galeri

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.