Antalya, Akseki, Aksu, Alanya, Demre, Döşemealtı, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş, İbradi, Kaş, Kemer, Kepez, Konyaaltı, Korkuteli, Kumluca, Manavgat, Muratpaşa, Serik 13 Ekim Pazartesi günü hava durumu
METEOROLOJİK GÖRÜNÜM: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
HAVA SICAKLIĞI: İç kesimlerde 1 ila 3 derece artması bekleniyor.
RÜZGAR: Kuzey ve doğu, öğleden sonra güney ve batı yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esmesi bekleniyor.
UYARILAR: Güncel Meteorolojik Uyarı Bulunmamaktadır.
İL VE İLÇELERİMİZDE HAVA: En Yüksek (°C)
Antalya Parçalı bulutlu 27
Akseki Parçalı bulutlu 20
Aksu Parçalı bulutlu 25
Alanya Parçalı bulutlu 26
Demre Parçalı bulutlu 26
Döşemealtı Parçalı bulutlu 25
Elmalı Parçalı bulutlu 21
Finike Parçalı bulutlu 25
Gazipaşa Parçalı bulutlu 25
Gündoğmuş Parçalı bulutlu 20
İbradi Parçalı bulutlu 18
Kaş Parçalı bulutlu 24
Kemer Parçalı bulutlu 24
Kepez Parçalı bulutlu 27
Konyaaltı Parçalı bulutlu 27
Korkuteli Parçalı bulutlu 18
Kumluca Parçalı bulutlu 25
Manavgat Parçalı bulutlu 26
Muratpaşa Parçalı bulutlu 27
Serik Parçalı bulutlu 26
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)