Antalya, Akseki, Aksu, Alanya, Demre, Döşemealtı, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş, İbradi, Kaş, Kemer, Kepez, Konyaaltı, Korkuteli, Kumluca, Manavgat, Muratpaşa, Serik 20 Şubat Salı günü hava durumu nasıl olacak? Hava sıcaklıkları düşecek mi? İşte günlük 20 Şubat hava durumu raporu
METEOROLOJİK GÖRÜNÜM: Parçalı bulutlu, batı kesimler öğleden sonradan itibaren mevzii hafif sağanak yağışlı, iç kesimler sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli geçmesi beklenmektedir.
HAVA SICAKLIĞI: Sahil kesimlerde 1 ila 2 derece azalacak, iç kesimlerde 1 ila 2 derece artması beklenmektedir.
RÜZGAR: Kuzey ve batı, öğle saatlerinde güney yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi beklenmektedir.
UYARILAR: Güncel Meteorolojik Uyarı Bulunmamaktadır.
İL VE İLÇELERİMİZDE HAVA: (°C)
Antalya Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı bulutlu 20
Akseki Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı çok bulutlu 13
Aksu Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı bulutlu 20
Alanya Parçalı bulutlu 20
Demre Parçalı bulutlu, akşam ilk saatlerden itibaren aralıklı hafif sağanak yağışlı 20
Döşemealtı Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı bulutlu 17
Elmalı Parçalı bulutlu, akşam ilk saatlerden itibaren aralıklı hafif yağmurlu 12
Finike Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı çok bulutlu 18
Gazipaşa Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı çok bulutlu 19
Gündoğmuş Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı çok bulutlu 13
İbradi Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı çok bulutlu 13
Kaş Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı çok bulutlu, mevzii hafif sağanak yağışlı 20
Kemer Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı bulutlu, gece saatleri kısa süreli mevzii hafif sağanak yağışlı 18
Kepez Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı bulutlu, gece saatleri kısa süreli mevzii hafif sağanak yağışlı 20
Konyaaltı Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı çok bulutlu 19
Korkuteli Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı çok bulutlu 12
Kumluca Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı çok bulutlu 18
Manavgat Az bulutlu ve açık, akşam saatlerinden itibaren parçalı çok bulutlu 20
Muratpaşa Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı bulutlu 20
Serik Az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı bulutlu 19
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)