Antalyalı Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta, son yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesi ile Yalova Valiliği görevine getirildi.
Antalya Elmalı ilçesi doğumlu ve uzun yıllardır kamu yönetiminde görev yapan Dr. Ahmet Hamdi Usta, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Yalova Valisi oldu. 1988 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olan Usta, kaymakamlık, daire başkanlığı ve vali yardımcılığı görevlerinin ardından 2023 yılında Bingöl Valisi olarak göreve başlamıştı. Yeni görevinde, memleketi Antalya’dan yetişmiş deneyimli bir bürokrat olarak Yalova’da kamu yönetimini yürütecek.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)