Antalya Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz spor imkanı sunduğu Antalya Spor ve Fitness Merkezleri (ASFİM)'de Antalyalıları birçok farklı branştaki spor dersiyle buluşturmaya devam ediyor. 7'den 70'e herkese hitap eden ASFİM'ler, Antalya'nın 14 ilçesinde, haftada 6 gün ücretsiz olarak hizmet veriyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalyalıları sporla buluşturmaya devam ediyor. 15 Eylül'de başlayacak olan yeni kurs dönemi için 5 bin 986 sporsever kayıt yaptırdı. ASFİM'de birçok farklı branşta ücretsiz spor yapma imkanı bulan ve ders alan Antalyalılar, Büyükşehir Belediyesi'nin sunduğu bu hizmetten dolayı memnun. Kapıları 7'den 70'e tüm Antalyalılara açık olan ASFİM'de her kurs dönemi 2 ay sürerken, kurs dönemi sonunda isteyen vatandaşlar, diğer kurs dönemi için istediği kursa kayıt yaptırabilme imkanına sahip. ASFİM'in ücretsiz kurslarından faydalanmak isteyen vatandaşlar, genclikspor.antalya.bel.tr adresinden online olarak kaydını yaptırabiliyor.
Kursiyer Hanife Nur Çimen de yaklaşık 2 yıldır ASFİM'e geldiğini, pilates, reformer, fitness gibi birçok farklı derse katılım sağladığını söyledi. Çimen, "Katılım sağladığım derslerin tamamından çok memnunum. Burada bir arkadaş grubu da edindim, onlarla birlikte geliyoruz. Önümüzdeki dönemde de tekrar kaydoldum" diye konuştu.



Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)