Antalya / Manavgat

Antik Side'de muhteşem festival

Antik Side'de düzenlenen Antik Side Liman Harbour Festivali muhteşem bir organizasyonla gerçekleşti.

Antik Side'de muhteşem festival

Manavgat Belediyesi’nin dünyaca ünlü Antik Side’de 5-6 Temmuz tarihleri arasında düzenlediği “Antik Side Liman Harbour Festivali” muhteşem bir organizasyonla gerçekleşti.

Manavgat Belediyesi, her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turistin uğrak noktası olan dünyaca ünlü Antik Side’de, festival düzenledi. 5-6 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen festivale, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, oda başkanları ve stk temsilcilerinin yanı sıra yüzlerce yerli ve yabancı turist katılım sağladı. Festivalin ilk gününde Manavgat Su Sporları Derneği, deniz araçlarıyla açılış kortejini yaptı. Kortej töreniyle başlayan festivalde flayboard gösterisi, Side’nin tarihteki adı olan Nar Ağacı’nın denizden çıkarılması, SUP yarışması, dalış, yağlı direk yarışması, balık tutma etkinliği, su oyunları gösterisi ve gün batımında tekne turu etkinliği gerçekleştirildi. Yüzme yarışması ve denizden çapa çıkartma yarışması Başkan Şükrü Sözen’in düdük çalarak start vermesiyle başladı. Tüm yarışmalarda dereceye girenler, ödüllerini Başkan Şükrü Sözen’in elinden aldı. Etkinliklerinin gerçekleşmesinin ardından Ukraynalı Jazz grubu olan Freedoom Jazz ekibi, Antik Side Limanı’nda muhteşem bir konser verdi. Antik Side Liman Festivali’nin ikinci gününde ise, yüzme yarışması, SUP yarışması, su oyunları etkinliği, balık tutma etkinliği gerçekleşti. Gün batımının ardından DJ Performans hit şarkılar ile izleyenleri coştururken, akşam saatlerinde ise Tuncay Kayış ve Golden Trombon ekibi sahneye gelerek unutulmaz bir konser verdi.

"Side'ye değer kattık"

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi’nin bölgeye ve turizme değer katan çalışmalar yaptığını belirterek dünyaca ünlü Antik Side’nin bir marka haline geldiğini söyledi. Başkan Şükrü Sözen, “Her yıl milyonlarca ziyaretçiyi ağırladığımız Antik Side’mizde, iki gün boyunca turizme ve bölgemize yakışır bir festival düzenledik. Manavgat Belediyesi, Side’de yaptığı çalışma ve hizmetlerle tarihe sahip çıktı ve bölgeyi canlı kılarak bir marka haline getirdi. Manavgat Belediyesi olarak bu çalışmalara vesile olmaktan son derece mutluluk duyuyoruz. Kentimize ve turizme değer katan tüm organizasyonları yapmaya devam edeceğiz. Festivalimize katılım sağlayan tüm halkımıza da yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Antik Side'de muhteşem festivalAntik Side'de muhteşem festivalAntik Side'de muhteşem festivalAntik Side'de muhteşem festivalAntik Side'de muhteşem festival

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Datça'da Yaz Coşkusu: Sarıca Yaz Festivali'nin Ön Programı Başladı!
Etkinlik

Datça'da Yaz Coşkusu: Sarıca Yaz Festivali'nin Ön Programı Başladı!

Muğla’nın gözde turizm ilçelerinden Datça’da Ekim ayında düzenlenecek Sarıca Yaz Festivali'nin ön programı olan 'Yaza merhaba' etkinliği düzenlendi. Kargı koyunda gerçekleşen etkinlik partisinde çevre ilçelerden ve şehirlerden de bir çok kişi ile sosyal medya fenomenleri katılım sağlayarak 'Datça’da yaz hiç bitmez' dediler.

‘Yöresel Yemek Lezzetleri Festivali' başladı
Bölgesel

‘Yöresel Yemek Lezzetleri Festivali' başladı

Osmaniye'de Yöresel Yemek Lezzetleri Festivali başladı. Osmaniye ve yakın illere özgü yöresel yemekler festivalde yer aldı.

Beşiktaş Belediyesi'nden 19 Mayıs Festivali
Bölgesel

Beşiktaş Belediyesi'nden 19 Mayıs Festivali

Beşiktaş Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla birçok etkinliği kapsayacak 19 Mayıs Gençlik Festivali düzenleyecek.

Isparta 'da Gül Festivali tarihi belli oldu
Bölgesel

Isparta 'da Gül Festivali tarihi belli oldu

Isparta, gül bahçeleriyle ünlü ve dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerini çeken Uluslararası Gül Festivali'ne hazırlanıyor. Etkinliğin tarihleri ise belli oldu.

1. Uluslararası Afet Film Festivali (UAFF) 21 Mayıs’ta başlıyor
Bölgesel

1. Uluslararası Afet Film Festivali (UAFF) 21 Mayıs’ta başlıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün sponsorluğunda Anda Eğitim Araştırma Yardımlaşma ve Arama Kurtarma Derneği tarafından düzenlenen Uluslararası Afet Film Festivali (UAFF), 21-26 Mayıs tarihleri arasında Ankara'da gerçekleşecek.

Kavak Salep Üreticileri İçin Hazırlanan Eğitimler ve Festivale Hazırlık
Bölgesel

Kavak Salep Üreticileri İçin Hazırlanan Eğitimler ve Festivale Hazırlık

Samsun'un Kavak ilçesinde üretilen salebin markalaştırılıp, gelecek nesillere ulaştırılması için eğitim programı düzenlendi.