Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) çatısı altında faaliyet gösteren Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi’nin Düzce Ofisi için imzalar atıldı.
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda (DTSO) düzenlenen protokole DTSO Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cemal Aksan ve İbrahim Canpolat, Meclis Başkan Yardımcısı Murat Sert, TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Genel Müdürü Dr. Onur Yüksel ve Arabulucu Tahkim Hakemi Ertan Özen katıldı.
DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi’nin ülke genelinde çok ciddi sayıda dosyaya baktığını ve çözüme kavuşturduğunu belirterek, “Bugün burada TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Düzce Ofisi’ni devreye alıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Düzce Barosu ile gerekli yazışmalar yapılarak ekibimizin oluşması noktasında hazırlıklarımızı yaptık. Odamız bünyesinde fiziki alanlarımızı hazırladık. Nihayetinde konuyu imza aşamasına kadar getirdik. Önümüzdeki günlerde teknik açıklamalar ile birlikte İnşallah başvuruları almaya başlayacağız. Düzce Ofisi’nin oluşumunda bizlerden desteklerini esirgemeyen TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile TOBBUYUM yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Düzce Ofisi’nin odamıza, ilimize ve bölgemize hayırlar getirmesini diliyoruz” ifadelerini kullandı.
Erdoğan Bıyık’ın ardından kürsüye çıkan TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Genel Müdürü Dr. Onur Yüksel ve Arabulucu Tahkim Hakemi Ertan Özen de Düzce’de bu ofisi hayata geçiriyor olmaktan dolayı mutlu olduklarını, Düzce’de birçok başarılı işe imza atacaklarını söylediler.
Yapılan konuşmaların ardından TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Düzce Ofisi’nin kurulmasına dair protokol Erdoğan Bıyık ile Çözüm Merkezi Genel Müdürü Dr. Onur Yüksel tarafından imza altına alındı.
iha
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)