Elazığ’da bir vatandaşın aracının kaputuna sıkışan kediyi itfaiye ekipleri kurtardı. Araç sahibi, kurtarılan kediyi sahiplendi.
Elazığ’da bir vatandaş aracına binmeden önce kaputtan ses geldiğini fark etti. Kendi imkanları ile kediyi kurtarmaya çalışan vatandaş başarısız olunca durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaptığı çalışma ile kediyi sıkıştığı yerden kurtardı. Araç sahibi kediyi sahiplenmek istediğini ekipler bildirdi. Ekipler de bunun üzerine sağlık durumu iyi olan kediyi araç sürücüsüne verdi. Araç sahibinin davranışı takdir topladı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)