Zonguldak’ta yazdan kalma günü yaşayan vatandaşlar sahillere ilgi gösterdi.
Zonguldak’ta hava sıcaklıklarının 15 dereceye yükselmesinin ardından vatandaşlar sahil kenarlarına ilgi gösterdi. Vatandaşlar sıcak havanın tadını deniz kenarlarında güneşlenerek ve yürüyüş yaparak geçirdi. Hava sıcaklıklarının önümüzdeki günlerde düşmesi bekleniyor. Vatandaşlardan İbrahim Ezin, “Ortam güzel, hava güzel. Biz her zaman köy, iş güç bizde. Arada bir geliyoruz buraya. Yazdan kalma bir sıcaklık var. 20 derece bir sıcaklık vardır” dedi.
Adem Sarı ise, “Sıcak havayı böyle değerlendiriyoruz. Bu aylarda böyle sıcak hava görmedim. Sahil falan çok güzel. Zonguldak güzel. Maden emeklisiyim ben de” diye konuştu. İHA


Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)