Arka sokakları takip edenler! Arka Sokaklar bu akşam var mı? Sezon finali mi yaptı?

Milli yas nedeniyle Arka Sokaklar bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelmeyecek. Yeni bölüm 27 Ekim Cuma günü yayınlanacak.

Arka sokakları takip edenler! Arka Sokaklar bu akşam var mı? Sezon finali mi yaptı?

Arka Sokaklar bu akşam var mı yok mu, neden yok soruları için 20 Ekim 2023 Kanal D yayın akışı Cuma listesi kontrol ediliyor. Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar, Hasan Denizyaran gibi isimleri buluşturan dizi, son olarak 645. bölümüyle izleyici karşısına çıkmıştı. Polisiye yapımın yeni bölümü için geri sayım sürerken milli yas ilan sebebiyle ara verip vermeyeceği araştırılmaya başlandı. Bu kapsamda dizinin sıkı takipçileri Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman yayınlanacak, bugün var mı, yok mu, neden yok, final mi yaptı sorularına yanıt arıyor. İşte, 20 Ekim 2023 Kanal D yayın akışı ile detaylı bilgiler…

ARKA SOKAKLAR BU AKŞAM VAR MI YOK MU?

Türkiye'de, İsrail'in Gazze'ye yönelik düzenlediği hastane saldırı nedeniyle 3 günlük milli yas ilan edildi. Perşembe günü başlayan ulusal yas, cumartesi günü akşamına kadar devam edecek.

Yas sebebiyle son iki gündür dizilerin yeni bölümleri ekranlara gelmedi ve tekrar bölümleri yayına verildi. Bu noktada ise her Cuma günü Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan Arka Sokaklar dizisinin akıbeti merak konusu oldu.

20 Ekim 2023 Kanal D yayın akışı listesine göre Arka Sokaklar bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelmeyecek. Akıştaki değişiklikle dizinin tekrar bölümü ekranlarda olacak.

Arka Sokakların diğer bölümlerine ulaşmak için tıklayın!

KANAL D YAYIN AKIŞI | 20 EKİM CUMA

11:00 Yaprak Dökümü

13:00 Gelinim Mutfakta

16:00 Aşk-ı Memnu

18:30 Kanal D Ana Haber

20:00 Arka Sokaklar

00:15 Yargı

ARKA SOKAKLAR 646. BÖLÜM ÖZETİ

Kanal D'nin, yapımcılığını D Media'nın üstlendiği her cuma akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar, bu hafta 646'ncı bölümüyle izleyiciyle buluşacak. Dizinin ekrana gelecek yeni bölümünün özeti şöyle;

 

AVM baskını sırasında silahla yaralanan Efe yaşam mücadelesi vermektedir. Rıza ve ekip tüm güçleriyle sorumluların peşine düşerler.

Oğlu ölüm döşeğindeki Pınar olanlardan dolayı babasını suçlar.

Tarık Aşkın, hem Sado'yu hem emniyeti kendisine düşman etmiştir ve bunun bedelini ödeyecektir.

Kadir, Bedri'den uzun süredir almak istediği intikamı almak için sonunda fırsat bulmuştur.

Bu sırada John'u yakalayan Sadullah ona hiç beklemediği bir sürpriz hazırlar.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Sinama Genel Müdürü Güven verileri açıkladı
Yaşam

Sinama Genel Müdürü Güven verileri açıkladı

Dizilerin idari ve uygulayıcı yapımcıları ile bir araya gelen Sinema Genel Müdürü Birol Güven, Türk dizilerinin 180 ülkede 1 milyara yakın izleyicisi olduğunu söyledi.

Bahçeli'den Anayasa Mahkemesi ve "Dilber" İsimli Diziye Eleştiri
Yaşam

Bahçeli'den Anayasa Mahkemesi ve "Dilber" İsimli Diziye Eleştiri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa Mahkemesi'ni milli güvenlik sorunu olarak nitelendirerek eleştirdi. Ayrıca, "İnci Taneleri" dizisindeki "Dilber" karakterini de komplo olarak değerlendirdi. Yazara göre, Bahçeli'nin bu eleştirileri, AKP'nin Anayasa Mahkemesi'nin yetkilerini kısıtlama hazırlıklarıyla uyumlu.

Satrancın Yıldızları etkinliği düzenlendi
Etkinlik

Satrancın Yıldızları etkinliği düzenlendi

Türkiye Satranç Federasyonu ve Türkiye İş Bankası’nın yol arkadaşlığının 18. yıldönümünde dünya çapında başarılara imza atan satranç sporcuları bir araya geldi

Kurtlar Vadisinin tanınan oyuncusundan acı haber
Yaşam

Kurtlar Vadisinin tanınan oyuncusundan acı haber

Kurtlar Vadisi başta olmak üzere önemli yapımlarla tanınan Can Gürzap hayatını kaybetti. Peki Can Gürzap kimdir? İşte Can Gürzap'ın biyografisi....

Oyuncu Ulaş Ünal yine yeni yeniden tutuklandı
3. Sayfa

Oyuncu Ulaş Ünal yine yeni yeniden tutuklandı

Adana’da çekilen Sıfır Bir dizisiyle adını duyuran Kıyma dizisinde de rol alan oyuncu Ulaş Ünal bu seferde uyuşturucu ticareti suçundan tutuklandı. Ünal’ın geçtiğimiz aylarda bir avukatın cüzdanını çaldığı içinde tutuklandığı ancak bir süre sonra serbest bırakıldığı ortaya çıktı.

Yeni dizi Bir Derdim Var Dizisi! Bir Derdim Var uyarlama mı gerçek mi? İşte cevaplar....
Yaşam

Yeni dizi Bir Derdim Var Dizisi! Bir Derdim Var uyarlama mı gerçek mi? İşte cevaplar....

Yeni dizi Bir Derdim Var Dizisi! Bir Derdim Var uyarlama mı gerçek mi? İşte cevaplar.... Sıra dışı yöntemleriyle yardıma muhtaç gençlerin sorunlarını çözmeye kendini adayan doktor Nilüfer'in hikayesi Bir Derdim Var'da ekranlara geliyor.